Xania

Aνοιχτή επιστολή Δεληογλάνη ενόψει των εκλογών στον Ν.Ο. Χανίων

Αναλυτικά η επιστολή του Αλέξανδρου Δεληογλάνη, υποψηφίου για την προεδρία του ΝΟΧ:

Αγαπητά μέλη του Ναυτικού Ομίλου Χανίων,

Επικοινωνώ μαζί σας με αφορμή την υποψηφιότητά μου για τη θέση του προέδρου του ΝΟΧ μαζί με μια ομάδα ανθρώπων που καθημερινά βρισκόμαστε στο χώρο του κολυμβητηρίου, γνωρίζουμε εκ των έσω τα προβλήματα, τις ελλείψεις, την αδιαφορία των προηγούμενων διοικήσεων για την καθημερινότητα των αθλητών και των εργαζομένων, τις διακρίσεις μεταξύ των τμημάτων και την αγωνία μικρών και μεγάλων αθλητών για το μέλλον τους και κατ΄ επέκταση για το μέλλον του ομίλου.

Εδώ και δύο περίπου χρόνια με πολύ αγώνα προσπαθήσαμε να ισορροπήσουμε την εκπροσώπηση στη διοίκηση, να εναρμονιστεί το καταστατικό με το νέο αθλητικό νόμο, να προκηρυχθούν εκλογές με νόμιμες διαδικασίες  και να εκλεγεί μια νέα διοίκηση που θα πνέει νέος ύφος, ήθος και αλλαγή αυτής που έτεινε να γίνει καθεστώς(!)

Λοιδορηθήκαμε τα μέγιστα, στα ΜΜΕ, στην προσωπική και επαγγελματική μας ζωή, ευτυχώς από «ολίγους», από αυτούς τους «ολίγους» που γνώριζαν «πολύ καλά» το νομικό πρόβλημα αλλά αδιαφορούσαν, που γνώριζαν ότι με την αδιαφορία τους και τη συμπεριφορά αυτή έθεταν σε κίνδυνο τη λειτουργία του ομίλου, που στήριζαν μέχρι εσχάτων τους παρανομούντες «εκλεκτούς συνεργάτες τους» γιατί έτσι διοικούσαν χωρίς αντιρρήσεις και ελέγχους, που  λειτουργούσαν ως ο «πάπας του ΝΟΧ» προτάσσοντας «το αλάθητο» στις αποφάσεις τους και μάλιστα πίστευαν  πως θα είναι για πάντα στο απυρόβλητο έχοντας αποκτήσει καθεστωτική νοοτροπία.  

Αποτέλεσμα όλων των παράτυπων και εκτός του νομικού πλαισίου ενεργειών των «ολίγων» ήταν η απόφαση της  Γ.Γ.Α. να κηρύξει έκπτωτα τα διοικητικά συμβούλια του ΝΟΧ που προέκυψαν από τις αρχαιρεσίες του 2015 έως και αυτού του 2021 για μη εφαρμογή του νόμου, παραλείψεις και παρατυπίες.

Σπιλώθηκαν δηλαδή και  αξιόλογα μέλη αυτών των διοικήσεων που βρέθηκαν έκπτωτοι χωρίς να γνωρίζουν τα πραγματικά γεγονότα και τι επέφερε η παράλειψη αυτή, και χωρίς μάλιστα να γνωρίζουν ή να έχουν ενημερωθεί από τους υπόχρεους του προεδρείου και μάρτυρες σε ποινική δίκη!

Σε μια περίοδο που ο Όμιλος έχει, περισσότερο από ποτέ, την ανάγκη ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ αντιπροσωπευτικής για να αντιμετωπίσει τη σωρεία προβλημάτων και να αναμετρηθεί με τις προκλήσεις των καιρών, ώστε πιο δυνατός να φθάσει ακόμα ψηλότερα αξιοποιώντας πραγματικά ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ του, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς και όχι μόνο αυτά που θεωρούνται «ελεγχόμενα» και «δεδομένα» για την τελετή παράδοσης και παραλαβής του «δαχτυλιδιού».

Η πρόκληση και το ζητούμενο ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ πρέπει να είναι ένας ουσιαστικός διάλογος, με κατάθεση σκέψεων και απόψεων για το μέλλον του ομίλου και των αθλητών, με την ανάδειξη του ομίλου όσο το δυνατόν σε υψηλότερες θέσεις στην Ελλάδα, στην Ευρώπη αλλά και Παγκόσμια, με την  τήρηση του νόμου, και την ανάδειξη μιας νέας διοίκησης χωρίς καθεστωτική νοοτροπία, διεκδικητικής, ικανότερης, και αποτελεσματικότερης, με διαφορετικό ήθος και ιδέες.

 • χωρίς τις αγκυλώσεις «της μονιμότητας», και της «στατικότητας»,
 • χωρίς «διαχωρισμούς»,
 • χωρίς «νικητές και ηττημένους»
 • αλλά με τον «αέρα» του νέου, του άφθαρτου , του καινοτόμου και του δυναμικού,

προς όφελος MONO του Ομίλου και των αθλητών .

Η μέχρι τώρα στάση μας, δείχνει ότι είμαστε ικανοί να αντιμετωπίζουμε προκλήσεις και εμπόδια από όπου κι αν προβάλλονται.

Αποδείξαμε πως δε συμμετέχουμε σε παιχνίδια με κρυφές ατζέντες, και δε διστάζουμε να  ανατρέπουμε «σικέ» αγώνες ακόμα και αν χρειάζεται να αναμετρηθούμε με το καθεστώς.

Είμαστε γνωστοί σε όλους σας, συμμετέχουμε αυτόνομα, χωρίς στήριξη από κέντρα  και δεν κρυβόμαστε πίσω από το παλιό και φθαρμένο με προσωπείο του «δήθεν Νέου και Άφθαρτου».

Δεν είμαστε πλέον θεατές

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς να φέρουμε στον όμιλο τον αέρα και την πνοή του νέου και άφθαρτου.

Καλούμε όλα τα μέλη του ΝΟΧ να συμπορευτούν μαζί μας για μια νέα πνοή στη διοίκηση του ομίλου.

ΣΤΗΝ πορεία θα κριθούμε όλοι εκ του αποτελέσματος για τις ενέργειες, τη στάση μας και τις πράξεις μας.

Υποψήφιοι Ψηφοδελτίου

 • ΔΕΛΗΟΓΛΑΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΣΤΕΦΑΝΟΥ  ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

 • ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ
 • ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΑ του ΑΣΤΕΡΙΟΥ
 • ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ ΠΛΟΚΑΜΑΚΗ ΧΡΥΣΑΝΘΗ
 • ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ
 • ΠΙΤΣΟΥΛΑΚΗΣ ΡΟΥΣΟΣ του ΡΟΥΣΟΥ
 • ΣΕΡΓΑΚΗΣ ΣΑΒΒΑΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
 • ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΙΩΑΝΝΗ

Τέλος έχετε πάντα στο μυαλό σας ότι ΝΟΧ δεν είναι η Διοίκηση είναι όλα τα παιδιά του, όλοι οι αθλητές του με τις οικογένειες τους, με μία Διοίκηση!!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook

πηγή: flashnews

post/584109/anoichti-epistoli-delioglani-enopsei-ton-eklogon-ston-n-o-chanion/

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button