«La Pâte à choux»: Διαγωνισμός Γαστρονομίας με Άρωμα Κρήτης
Ο Ελληνο- Γαλλικός Σύλλογος Χανίων, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Ελλάδα και του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος, διοργανώνει το Διαγωνισμό Γαστρονομίας με Άρωμα Κρήτης, που φέτος έχει ως περιεχόμενο τη ζύμη για choux και φέρει τον ίδιο τίτλο: «La Pâte à choux».
Ο Τελικός του Διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024, στο Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης. Ώρα έναρξης: 16.00
https://creta24.gr/la-pate-a-choux-diagonismos-gastronomias-me-aroma-kritis/