Xania

Η Ελλάδα φλέγεται: Που επιχειρούν οι πυροσβεστικές δυνάμεις από την Κρήτη

Σε Βοιωτία και Αττική θα επιχειρήσουν οι δυνάμεις των πυροσβεστών από την Κρήτη, που αναχώρησαν χθες με απόφαση του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος.

Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οχήματα από υπηρεσίες της Κρήτης και συνολικά 35 πυροσβέστες θα πάρουν μέρος στην επιχείρηση κατάσβεσης στη φωτιά που ξέσπασε στο Δίστομο Βοιωτίας, όπου η πυρκαγιά χαρακτηρίζεται ως πολύ δύσκολη λόγω και των ανέμων που πνέουν και δυσχεραίνουν το έργο της κατάσβεσης.

Για τα στελέχη της ΕΜΟΔΕ, τους «δασοκομάντος» της Πυροσβεστικής στην Κρήτη  οι πληροφορίες αναφέρουν ότι παραμένουν στην Αττική και στις μεγάλες εστίες φωτιάς της Πάρνηθας, αλλά θα είναι σε ετοιμότητα για να μεταφερθούν όπου τους ζητηθεί.

Στην Αθήνα ταξίδεψαν χθες ακτοπλοϊκώς οχτώ υδροφόρα οχήματα και ένα όχημα μεταφοράς προσωπικού με 35 πυροσβεστικούς υπαλλήλους και από τους τέσσερις νομούς της Κρήτης. Επίσης δύο ομάδες της 3ης ΕΜΟΔΕ με 17 υπαλλήλους και ένα όχημα μεταφοράς προσωπικού. Συνολικά 53 πυροσβέστες από το νησί έχουν ριχτεί στη μάχη με τις φλόγες.

https://creta24.gr/ellada-flegetai-poy-epicheiroyn-oi-pyrosvestikes-dynameis-tin-kriti/

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button