Lifestyle

Άντζελα Δημητρίου: Το μήνυμα στο Instagram και η αντίδραση της Όλγας Κιουρτσάκη

Η Άντζελα Δημητρίου και η κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη φαίνεται πως αποκατέστησαν τις σχέσεις τους. Tο βράδυ της Δευτέρας 3 Ιουνίου η τραγουδίστρια έκανε μια ανάρτηση στο Insstagram, αναρτώντας δύο φωτογραφίες της. Στη λεζάντα έγραψε: «Γύρισα τη σελίδα μου… κι άλλαξα το πλευρό μου».

Η κόρη της σχολίασε από τους πρώτους τη δημοσίευση της μητέρας της και συγκεκριμένα. Χωρίς να γράψει κάτι, η Όλγα Κιουρτσάκη άφησε στην Άντζελα Δημητρίου μια σειρά από emoji με κόκκινες καρδιές.

Η ανάρτηση και το σχόλιο

 

kioytrtsaki2

Η Άντζελα Δημητρίου δήλωσε πρόσφατα ότι «με την οικογένειά μου είναι όλα τέλεια» με την παρεξήγηση ανάμεσα στην ίδια και την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη να έχει λυθεί.

Ωστόσο, η τραγουδίστρια δεν ξέχασε όσα είπε ο κουμπάρος της κόρης της για την ίδια, όταν μαινόταν η οικογενειακή ρήξη ανάμεσα σε μητέρα και κόρη, πριν λίγο καιρό.

Η δικηγόρος της Άντζελας Δημητρίου επιβεβαίωσε ότι οι σχέσεις της με την κόρη της έχουν αποκατασταθεί. Ειδικότερα για τη μήνυση, η δικηγόρος είπε στο «Πρωινό ΣουΣου», ότι η Άντζελα Δημητρίου έκανε αγωγή στον Γρηγόρη Εκμαλιάν, «μόνο για το κομμάτι της δήθεν αμοιβής που έλαβε για τη συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ!» όπου η Άντζελα Δημητρίου περιέγραφε τι συνέβη στην Αμερική και τσακώθηκε με την κόρη και τον γαμπρό της.

https://creta24.gr/antzela-dimitriou-to-minyma-sto-instagram-kai-i-antidrasi-tis-olgas-kiourtsaki/

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button