Αθλητικά

OCEANMAN Greece: Οδηγίες για την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων

Στις 22 και 23 Ιουνίου θα διεξαχθεί στο Ενετικό Λιμάνι Χανίων το μεγάλο αθλητικό event OCEANMAN Greece. Πρόκειται για τον πρώτο και μεγαλύτερο διεθνή αγώνα κολύμβησης open water με συμμετέχοντες όλων των επιπέδων και ηλικιών και πολυαναμενόμενο παγκόσμιο πρωτάθλημα που προσφέρει ξεχωριστή εμπειρία στην κολυμβητική open water παγκόσμια και εγχώρια κοινότητα.

Για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και κυρίως για την ασφάλεια των συμμετεχόντων ο Α΄Λ/Τ Χανίων εξέδωσε ανακοίνωση με οδηγίες προς τους πολίτες.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει ότι « ο Α΄Λ/Τ Χανίων ανακοινώνει τη διεξαγωγή κολυμβητικών αγώνων (όλων των επιπέδων και ηλικιών) του «6th OCEANMAN GREECE-CHANIA CRETE 2024» που θα πραγματοποιηθούν εντός του Ενετικού Λιμένα Χανίων στης 22  και 23 Ιουνίου 2024 με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Κρήτης και τον Δήμο Χανίων υπό την αιγίδα του Ελληνικού  Οργανισμού Τουρισμού. 

Με σκοπό τη διασφάλιση της τάξης και της ασφάλειας στον χερσαίο χώρο ευθύνης της Υπηρεσίας μας,  παρακαλούνται οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων του Ενετικού λιμένα όπως ακολουθήσουν αυστηρά τις  προβλεπόμενες ώρες τροφοδοσίας των καταστημάτων τους. 

Με σκοπό τη διασφάλιση της τάξης και της ασφάλειας των κολυμβητών στον θαλάσσιο χώρο ευθύνης της  Υπηρεσίας μας, παρακαλούνται οι ναυτικοί πράκτορες, κυβερνήτες – ιδιοκτήτες επαγγελματικών αλιευτικών  σκαφών, ρ/κ, παροχείς καταδυτικών υπηρεσιών αναψυχής, επαγγελματικών πλοίων αναψυχής, επαγγελματικών  τουριστικών πλοίων, επαγγελματικών σκαφών ΓΚΛ 38 και ιδιωτικών πλοίων αναψυχής που δραστηριοποιούνται με  αφετηρία τον Ενετικό λιμένα Χανίων, όπως περιορίσουν τη δραστηριότητά τους την 22/06/24 και 23/06/24 από  ώρα 09:00 έως της 13:00». 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook

OCEANMAN Greece: Οδηγίες για την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button