Αθλητικά

Επέστρεψαν στην Αγγλία οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής μετά το τέλος του Euro 2024

Οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Αγγλίας επέστρεψαν στη χώρα τους μετά το τέλος του Euro 2024, με την απογοήτευση να είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των παικτών.

Η Εθνική ομάδα της Αγγλίας ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο Euro 2024, με τα «λιοντάρια» να μην καταφέρνουν να κερδίσουν το τρόπαιο, σκορπώντας τη στεναχώρια στους υποστηρικτές τους.

Την Δευτέρα (15/07/24), οι παίκτες της Αγγλίας γύρισαν πίσω στην πατρίδα τους, εγκαταλείποντας την Γερμανία, χώρα η οποία φιλοξένησε την διοργάνωση, ωστόσο το κλίμα ήταν αρκετά άσχημο.

Και αυτό διότι σε ένα ακόμη τουρνουά η αγγλική ομάδα δεν κατάφερε να κατακτήσει την κούπα, με τους ποδοσφαιριστές να φαίνονται άκεφοι και γεμάτοι προβληματισμό.

Η τηλεοπτική κάμερα του «Sky Sports» μάλιστα επικεντρώθηκε στον προπονητή της Αγγλίας Γκάρεθ Σάουγκεϊτ, ο οποίος βρίσκεται υπ ατμών.

Μετά το τέλος του Euro οι Άγγλοι διεθνείς δεν έχουν κάποια άλλη υποχρέωση με την Εθνική τους ομάδα, κάτι που σημαίνει ότι οι περισσότεροι θα πάνε διακοπές, προσπαθώντας να «αδειάσουν» το μυαλό τους.

https://creta24.gr/epestrepsan-stin-anglia-oi-podosfairistes-tis-ethnikis-meta-to-telos-tou-euro-2024/

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button