Αθλητικά

Κυβερνοαθλητική πύλη Profilerr

Φωτογραφία από besteonlinecasinos από το Pixabay

Το CS2 είναι ένα δημοφιλές παιχνίδι shooter που παίζεται σε όλο τον κόσμο. Το Cybersport έχει επίσης αγγίξει αυτό το παιχνίδι, τώρα έμπειροι παίκτες κερδίζουν από αυτό κερδίζοντας πολλά τουρνουά. Αν θέλετε να παίξετε επαγγελματικά όπως αυτοί, απλά ελέγξτε μια πύλη που εμφανίστηκε πριν από λίγο καιρό. Το όνομά της είναι Profilerr – https://profilerr.net/el/, στην οποία υπάρχουν πολλές χρήσιμες και απαραίτητες πληροφορίες, σχετικές με κάθε παίκτη. Για παράδειγμα, ποιες νέες ρυθμίσεις πρέπει να εισαχθούν ή ποιους δείκτες έχουν οι παίκτες στην κορυφή. Στην παρακάτω κριτική θα σας ενημερώσουμε για αυτή τη νέα πλατφόρμα και θα σας υποδείξουμε επίσης ποιες χρήσιμες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Εγγραφή προσωπικού λογαριασμού και σύνδεση

Στην πύλη υπάρχει η δυνατότητα να καταχωρήσετε ένα προσωπικό ντουλάπι – ένα λογαριασμό χρήστη, με τον οποίο οι δυνατότητές του θα επεκταθούν σημαντικά. Για να δημιουργήσει έναν προσωπικό λογαριασμό, ο παίκτης πρέπει να εισέλθει στην πύλη, να κάνει κλικ στο «Σύνδεση». Τώρα κάντε κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», καθορίστε τα δεδομένα:

  • email,
  • όνομα και επώνυμο – τα δεδομένα αυτά δεν θα χρησιμοποιηθούν στην πύλη,
  • login – είναι απαραίτητο να δημιουργηθεί ένα μοναδικό ψευδώνυμο, το οποίο θα χρησιμοποιείται στην πύλη,
  • κωδικός πρόσβασης – θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν ισχυρό κωδικό πρόσβασης για την προστασία του λογαριασμού σας από παραβιάσεις.

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό, μπορείτε να συνδεθείτε με δύο τρόπους: μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και Steam. Για την εξουσιοδότηση μέσω της πρώτης μεθόδου ο χρήστης πρέπει να καθορίσει το mail, τον κωδικό πρόσβασης από το λογαριασμό. Εάν ο κωδικός πρόσβασης έχει ξεχαστεί, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δεύτερη μέθοδο εξουσιοδότησης ή να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης.

Τι μπορεί να βρει κανείς ενδιαφέρον στην πύλη;

Υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες πληροφορίες εδώ. Ειδικά αν είστε οπαδός του κυβερνοαθλητισμού, καθώς και ο συγγραφέας της πύλης. Ας ρίξουμε μια ματιά στις επιμέρους ενότητες για να καταλάβουμε τι ακριβώς πρέπει να προσέξετε:

  • CS2 Matches. Εδώ συγκεντρώνονται όλοι οι αγώνες: τόσο οι προηγούμενοι όσο και οι μελλοντικοί. Μπορείτε να εξοικειωθείτε με τα αποτελέσματα κάθε αγώνα, καθώς και να δείτε τα στατιστικά στοιχεία των επιμέρους ομάδων.
  • Αγαπημένα δεσμά για CS2. Με τις πληροφορίες του ιστότοπου μπορείτε εύκολα να βελτιώσετε το παιχνίδι χρησιμοποιώντας ειδικούς συνδυασμούς. Ο πόρος έχει ήδη συγκεντρώσει δώδεκα συνδυασμούς, για παράδειγμα, μια γρήγορη αλλαγή στο μέγεθος του πεδίου εφαρμογής. Δίνεται μια σύντομη περίληψη αυτής της επιλογής (δηλαδή τι κάνει). Η προαναφερθείσα δέσμευση σας επιτρέπει να αλλάξετε γρήγορα το μέγεθος του σκοπεύτρου για τη στόχευση σε συγκεκριμένα ορόσημα κατά την εξάπλωση χειροβομβίδων. Το bind θα είναι χρήσιμο για τους ενεργούς χρήστες χειροβομβίδων καπνού, καθώς βοηθάει στο να στοχεύετε ορόσημα ακόμα και όταν σκορπάτε καπνούς. Πρέπει να αντιγράψετε τον κώδικα για να τον χρησιμοποιήσετε. Υπάρχει επίσης ένα βίντεο που δείχνει τη χρήση αυτού του bind.
  • Χαρακτηριστικά του εξοπλισμού του παιχνιδιού. Αυτή η ενότητα περιέχει στατιστικά στοιχεία σχετικά με τον εξοπλισμό και τις ρυθμίσεις εντός του παιχνιδιού των 648 κορυφαίων επαγγελματιών παικτών στο CS2. Οι ρυθμίσεις διαφοροποιούνται ανά τύπο εξοπλισμού: ποντίκι, πληκτρολόγιο, ακουστικά, οθόνη, καθώς και ρυθμίσεις εντός παιχνιδιού. Με αυτές τις πληροφορίες, μπορείτε εύκολα να αφήσετε τον εαυτό σας να παίξει σαν πραγματικός αθλητής του κυβερνοχώρου.

Γεννήτρια όρασης: για ποιο λόγο και πώς να τη χρησιμοποιήσετε;

Εάν επιλέξετε τη σωστή γεννήτρια σκοπεύσεως, θα επιτρέψει στον παίκτη να εξουδετερώνει τον εχθρό σε διαφορετικές αποστάσεις ευκολότερα και ταχύτερα. Ως εκ τούτου, στον σκοπευτή εδώ και πολύ καιρό προστέθηκε η δυνατότητα να εγκαταστήσετε ένα πεδίο με πλήρη προσαρμογή, και για να δημιουργήσετε ένα βολικό πεδίο, με το οποίο όλες οι νίκες θα ανήκουν μόνο σε εσάς, μπορείτε στην ιστοσελίδα Profilerr. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στον ιστότοπο, κάντε κλικ στο «CS2 Sight Generator» και χρησιμοποιήστε τις ακόλουθες ρυθμίσεις:

  1. στυλ: προεπιλογή, κλασικό, δυναμικό,
  2. διαφάνεια, πάχος, μέγεθος, απόσταση, περίγραμμα – οι κατηγορίες αυτές ρυθμίζονται χειροκίνητα με αριθμητικές τιμές,
  3. χρώμα: μπορείτε να επιλέξετε την απόχρωσή σας χειροκίνητα χρησιμοποιώντας την κλασική παλέτα,
  4. παρουσία μιας κουκκίδας στο κέντρο,
  5. σχήμα: σχήμα σταυρού, σχήμα Τ.

Ή μπορείτε να ακολουθήσετε τον άλλο δρόμο και να επιλέξετε ένα έτοιμο σκόπευτρο, το οποίο χρησιμοποιείται από τους αθλητές του κυβερνοχώρου. Υπάρχει η δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα τυχαίο θέαμα, είναι πιθανό να είστε τυχεροί με αυτό.

Πλεονεκτήματα της πύλης

Ο ιστότοπος χαρακτηρίζεται από πολλές λεπτομερείς και ενδιαφέρουσες πληροφορίες που θα είναι χρήσιμες σε κάθε παίκτη. Ο ενδιαφέρων και βολικός σχεδιασμός, χάρη στον οποίο γίνεται ευκολότερη η χρήση του ιστότοπου, θα είναι βολικός για κάθε παίκτη. Όλες οι κύριες ενότητες βρίσκονται στην κεντρική σελίδα του ιστότοπου, ώστε να μπορείτε να μεταβείτε γρήγορα και αμέσως στις απαραίτητες πληροφορίες.

Επιπλέον, οποιοσδήποτε χρήστης μπορεί να δημιουργήσει έναν προσωπικό λογαριασμό και να συνδέσει τον λογαριασμό του Steam, μετά από τον οποίο ο παίκτης μπορεί να χρησιμοποιήσει τη λειτουργικότητα στο έπακρο. Εάν συνδέσετε το λογαριασμό σας στο Steam, ο παίκτης θα είναι σε θέση να αξιολογήσει το απόθεμά του, το επίπεδό του και άλλους σημαντικούς δείκτες.

Και πολλές κορυφές και πολλές χρήσιμες πληροφορίες, οι οποίες είναι διαθέσιμες στην πύλη Profilerr, μπορούν να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε όλα τα οφέλη του παιχνιδιού CS2 και να νικήσετε όλους τους αντιπάλους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook

Κυβερνοαθλητική πύλη Profilerr

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button