Αθλητικά

Marca: Ο Ρονάλντο θα υπογράψει στη σαουδαραβική Αλ-Νασρ – Το «αστρονομικό» ποσό στο συμβόλαιο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα υπογράψει συμβόλαιο ύψους 200 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως με τον σαουδαραβικό ποδοσφαιρικό σύλλογο της Αλ-Νασρ πριν από το τέλος της χρονιάς σύμφωνα με δημοσίευμα της Marca που επικαλείται η Daily Mail.

Το συμβόλαιο του 37χρονου στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λύθηκε πριν μερικές ημέρες, αφού ο ίδιος καταφέρθηκε εναντίον του συλλόγου σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Πιρς Μόγκαν.  

Το όνομά του για τον συγκεκριμένο σύλλογο είχε ακουστεί και πριν το Μουντιάλ του Κατάρ, ωστόσο, τότε αρνήθηκε να σχολιάσει δηλώνοντας επικεντρωμένος στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο διεθνής Πορτογάλος απέρριψε τη μεταγραφή του στο σαουδαραβικό πρωτάθλημα το περασμένο καλοκαίρι. Ωστόσο, ελλείψει ενδιαφέροντος από κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης, φαίνεται ότι τώρα θα κάνει τη μετακίνηση. 

Η Αλ Νασρ είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους συλλόγους στη Σαουδική Αραβία, έχοντας στεφθεί εννέα φορές πρωταθλήτρια, με την πιο πρόσφατη διάκριση να έρχεται το 2019. Τόσο το 2020 όσο και το 2021, η Αλ Νασρ μπορεί να μην κατέκτησε το πρωτάθλημα, αλλά κατάφερε να κατακτήσει το Σούπερ Καπ Σαουδικής Αραβίας. 

πηγή: lifo

now/sport/marca-o-ronalnto-tha-ypograpsei-sti-saoydarabiki-al-nasr-prin-telos-tis-hronias

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button