Xania

Τα Χανιά μπήκαν σε εορταστικούς «ρυθμούς» – Συναυλία «δρόμου» με τον Μάνο Μαλαξιανάκη (φωτο – βίντεο)

Με ευχάριστες μουσικές μελωδίες και τραγωδία γέμισε το κέντρο των Χανίων το απόγευμα της Τρίτης στην ανοιχτή συναυλία που διοργάνωσε το επιμελητήρια Χανίων και ο εμπορικός κόσμος της πόλης με τον Μάνο Μαλαξιανάκη.

Πλήθος κόσμου που είχε κατέβει στα Χανιά για να πραγματοποιήσει τις αγορές του και να κάνει τη βόλτα του στη στολισμένη πόλη είχε την ευκαρία να απολαύσει τον Μάνο Μαλαξιανάκη με τη μπάντα του έξω από το επιμελητήριο Χανίων σε αυτή την πρωτότυπη συναύλια δρόμου.

Η συγκεκριμένη συναυλία εντάσσεται σε ένα ευρύτερο πλαίσιο εκδηλώσεων που έχουν προετοιμάσει από το επιελητήριο Χανίων τον ΟΕΒΕΝΧ και τους εμπορικούς συλλόγους του νομού με τίτλο «Χριστούγεννα μουσικά στη Χανιώτικη Αγορά».

Στόχος των συγκεκριμένων δράσεων είναι να τονωθεί το «ηθικό» τόσο των καταναλωτών όσο και των επιχειρηματιών και παράλληλα να τονωθεί η αγοραστική κίνηση.

Το επιμελητήριο Χανίων, ο ΟΕΒΕΝΧ και οι εμπορικοί σύλλογοι αναγνώρισαν την ανάγκη του κόσμου μετά από δυο δύσκολα χρόνια περιορισμών εξαιτίας της πανδημίας και θέλησαν με αυτές τις δράσεις -οι οποίες θα πραγματοποιηθούν και σε άλλες περιοχές του νομού- να προσφέρουν ευχάριστες στιγμές τους πολίτες.

Οι δράσεις θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια των εορτών και περιλαμβάνουν συναυλίες με γνωστούς και αγαπημένους καλλιτέχνες αλλά και εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.

Δείτε βίντεο από την συναυλία του αγαπημένου καλλιτέχνη:

Το αναλυτικό πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων που θα ακολουθήσουν

Τη Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου στις 18:00 στη Παλαιόχωρα στην είσοδο δημοτικής αίθουσας εκδηλώσεων συναυλία με τη Βάλια Αλεξίου

Την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου στις 18:00 στη Κίσσαμο στην Πλατεία Μάνου Κατράκη (ΟΤΕ) συναυλία με το Μάνο Μαλαξιανάκη

Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου στις 18:00 στη συμβολή της οδού Κυδωνίας, Αποκορώνου και Βολουδάκηδων (Γεφυροπλάστιγγα) συναυλία με τον Σταύρο Λαμπρόπουλο

Την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου στις 18:00 στη συμβολή της οδού Μουσούρων και Τσουδερών (Κάτωλας) μουσική εκδήλωση από τους Marmitas Band και Latin/ Tango/ Funky γιορτινό πάρτυ.

Παράλληλα από 19 Δεκεμβρίου έως 31 Δεκεμβρίου στην Πλατεία Κοτζάμπαση θα βρίσκεται το «Σπιτάκι του Αγίου Βασίλη» με δυο ξωτικά και τον Άγιο Βασίλη και θα μοιράζουν δωράκια στους μικρούς μας φίλους. Επιπλέον όσοι επιθυμούν μπορούν να φωτογραφηθούν.

Ακόμη στις 19 Δεκεμβρίου και στις 24 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθούν δυο εκδηλώσεις από ανιματέρ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook

© Copyright 2022 Flashnews.gr – All Rights Reserved

design by WebOlution

powered by

πηγή: flashnews

post/591443/ta-chania-bikan-se-eortastikous-rythmous-synavlia-dromou-me-ton-mano-malaxianaki-foto-vinteo/

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button