Κρήτη

Δικαιώνει τα όσα υποστηρίζει από το τέλος του 2022 ο Π. Πολάκης.

Ο Τομέας Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ, είχε καταγγείλει με δύο αναρτήσεις του Π. Πολάκη, ήδη από τον Δεκέμβριο του 2022, ότι το παρακρατικό σύστημα του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον “άνθρωπό” του στο ΥΠ.ΕΞ. (Γιάννη Σμυρλή), είχε δώσει άδεια στην ΚRIKEL του Λαβράνου για εξαγωγή του Predator και στην παραστρατιωτική οργάνωση που εμπλέκεται στον εμφύλιο πόλεμο στο Σουδάν (φωτό 1, 2). 

Ταυτόχρονα, ήδη από τότε, είχαμε ζητήσει από τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να πάρει κατάθεση από τον Γιάννη Σμυρλή και να πράξει τα δέοντα ώστε να διαλευκανθεί τάχιστα το μέγα αυτό σκάνδαλο, που εκθέτει ανεπανόρθωτα τη χώρα σε διεθνές επίπεδο.

Σήμερα, το insidestory, μετά από πολύμηνη έρευνα των δημοσιογράφων, Τ. Τέλλογλου και Ελ. Τριανταφύλλου, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ την καταγγελία μας, δημοσιεύοντας ΟΛΑ τα στοιχεία που αποδεικνύουν πώς, πότε και από ποιον ΔΟΘΗΚΕ η ΑΔΕΙΑ ΕΞΑΓΩΓΗΣ στην ΚRIKEL για το Σουδάν (φωτό 3-5). 

Επίσης, αποκαλύπτει ότι η κυβέρνηση και ο Ντογιάκος “έκρυψαν” τον Σμυρλή, ο οποίος δεν κλήθηκε καν να καταθέσει (φωτό 6). 

Πλησιάζει η ώρα που θα λογοδοτήσετε! Και για το συγκεκριμένο σκάνδαλο…

Δικαιοσύνη Παντού 

Δικαιώνει τα όσα υποστηρίζει από το τέλος του 2022 ο Π. Πολάκης.

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button