Κρήτη

Αγανάκτηση για τη καθυστέρηση παράδοσης των ασθενοφόρων.

Αγανάκτηση σε πολλά χωριά της ενδοχώρας της Κρήτης προκαλεί η καθυστέρηση παράδοσης των ασθενοφόρων των Κέντρων Υγείας.

Μπορεί στα μέσα του Ιανουαρίου να υπήρχε η δέσμευση ότι το πολύ μέσα σε δύο μήνες θα δοθούν τα πρώτα ασθενοφόρα και το χρονικό διάστημα να μην έχει παρέλθει, ωστόσο, βλέποντας ότι σε άλλη σημεία της χώρας παραδίδονται οχήματα πλήρως εξοπλισμένα, εκφράζουν την οργή τους.

Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα το Σπήλι, που εξυπηρετεί ουσιαστικά όλη την ενδοχώρα του Ρεθύμνου. Κάτοικοι του χωριού επικοινώνησαν με το Parakritika.gr, καθώς το πρόβλημα έχει πολλάκις παρουσιαστεί με εκτενή άρθρα, αναφέροντας ότι δεν αντέχουν άλλο την κοροϊδία, ενώ προειδοποίησαν πως οι εκλογές έρχονται και μη τολμήσει κανείς να περάσει και να ζητήσει ψήφο.

Κι ενώ τα ασθενοφόρα δεν παραδίδονται, ουδείς μπορεί να απαντήσει πως γίνεται και η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών να δίνει οχήματα στο ΕΚΑΒ και στην ΕΛ.ΑΣ.

Ειδικότερα, πριν από ένα μήνα, σε συνέχεια της πρόσφατης δωρεάς προς το EKAΒ 20 σύγχρονων και πλήρως εξοπλισμένων ασθενοφόρων οχημάτων, καθώς και δύο ασθενοφόρων προς την Ελληνική Αστυνομία, η Ένωση προσέφερε έξι νέα ασθενοφόρα αναβαθμισμένων χαρακτηριστικών, που άμεσα θα ενισχύσουν τον υπάρχοντα στόλο των ασθενοφόρων του Ε.Σ.Υ.

πηγή: apokoronaslife

%ce%b1%ce%b3%ce%b1%ce%bd%ce%ac%ce%ba%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%b7-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%ce%b8%cf%85%cf%83%cf%84%ce%ad%cf%81%ce%b7%cf%83%ce%b7-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%ac%ce%b4%ce%bf/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button