Κρήτη

Ηράκλειο: «Να κλειστεί όσο πιο βαθιά γίνεται» λέει για τον σύντροφο της πρώην γυναίκας του ο πατέρας της 3χρονης

Αποτροπιασμό προκαλούν τα σημάδια κακοποίησης στο πρόσωπο και το σώμα του 3χρονου κοριτσιού που νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ με χτυπήματα στο κεφάλι και πληγές στα πόδια.

Το παιδί εντοπίστηκε την περασμένη Παρασκευή σε άθλια κατάσταση, με τους γιατρούς να διαπιστώνουν πως υπέφερε. Ο σύντροφος της μητέρας οδηγήθηκε στη φυλακή και η επιμέλεια δόθηκε στον παππού και στη γιαγιά της μικρής, που στα δικαστήρια ξέσπασαν.

«Ζητάω απλά να έχω τη μικρή. Δεν ζητάω τίποτα άλλο γιατί από τότε που έκανα τη μικρή, έχω μόνο τη μικρή» είπε η μητέρα του παιδιού στο Mega.

«Δεν πήρα χαμπάρι γιατί όταν άλλαζα με τη μικρή κοιτούσα συγκεκριμένα πράγματα. Της μιλούσα και δεν είχα παρατηρήσει κάτι. Όταν ήμουν μπροστά ήταν όλα εντάξει, σαν να μην γινόταν τίποτα. Χτες πήγα να την δω και δεν με αφήσανε. Θέλω απλά να είμαι μαζί της, να την έχω. Χτες που δεν την είχα δεν μπορούσα να λειτουργήσω, δεν μπορώ χωρίς αυτήν» πρόσθεσε.

O βιολογικός πατέρας της μικρής δηλώνει οργισμένος. Είναι βέβαιος πως ο 23χρονος σύντροφος της πρώην γυναίκας του χτυπούσε την κόρη του και περιμένει να μάθει μέσα στις επόμενες μέρες αν υπήρξε και σεξουαλική κακοποίηση.

«Να κλειστεί όσο πιο βαθιά γίνεται. Άμα βγει, να προσέχει. Δεν θα έχει καλό τέλος», διεμήνυσε ο βιολογικός πατέρας του παιδιού.

Ηράκλειο: «Να κλειστεί όσο πιο βαθιά γίνεται» λέει για τον σύντροφο της πρώην γυναίκας του ο πατέρας της 3χρονης

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button