Κρήτη

Πρόγραμμα περιοδειών υποψηφίων Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. στα Χανιά

Στο πλαίσιο της «πορείας προς το λαό» και της ενημέρωσης των Χανιωτών για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., οι υποψήφιοι Βουλευτές του κόμματος Παύλος Πολάκης και Γιώργος Πετράκης θα ακολουθήσουν τις επόμενες μέρες το παρακάτω πρόγραμμα:

Την Κυριακή 23/4/2023 και ώρα 7.00 μμ θα επισκεφτούν τον Αλικιανό και θα μιλήσουν στο παραδοσιακό καφενείο «ο καφενές». Την ίδια μέρα στις 8.00 μμ θα επισκεφτούν το Βατόλακο και θα μιλήσουν στο καφενείο “Μυλόπετρα”.

Την Δευτέρα 24/4/2023 και ώρα 7.00 μμ θα επισκεφτούν τα Μεσκλά και θα μιλήσουν στο καφενείο Βουλγαράκη. Την ίδια μέρα στις 8.00 μμ θα επισκεφτούν τους Λάκκους και θα μιλήσουν στο Καφενείο Κουτρούλη. 

Την Τρίτη 25/4/2023 θα επισκεφτούν όλες τις πρωτοβάθμιες υγειονομικές δομές του αστικού ιστού. Συγκεκριμένα στις 11.00 πμ θα βρεθούν στην Α’ και Β’ ΤΟΜΥ Χανίων και στις 12.30 μμ  στο 1ο Κέντρο Υγείας και το φαρμακείο του ΕΟΠΠΥ. Το βράδυ της Τρίτης στις 7.30 μμ θα συναντηθούν με όλους τους υπόλοιπους/ες Χανιώτες και Χανιώτισσες που θα παρευρεθούν στην ομιλία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Αλέξη Τσίπρα στο Ενετικό Λιμάνι Χανίων.

Πρόγραμμα περιοδειών υποψηφίων Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. στα Χανιά

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button