Κρήτη

Το συλλυπητήριο μήνυμα του Δήμου Πλατανιά για τον άδικο χαμό του 18χρονου Κώστα – Ήταν γιος του προέδρου της κοινότητας Φουρνέ

Ο Δήμος Πλατανιάς στο πλευρό του Αντώνη Θωμαδάκη

Θρήνος στα Χανιά για την απώλεια του 18χρονου Κωνσταντίνου από τον Αλικιανό, που έχασε τη ζωή του ως συνοδηγός στο σοβαρό τροχαίο που συνέβη λίγο μετά τις 9:30 το βράδυ της Πέμπτης στον δρόμο Αγιάς-Χανίων, έξω από την κεντρική εκκλησία της περιοχής. 

Η κηδεία του άτυχου νεαρού αγοριού, θα γίνει σήμερα Κυριακή (23/06) στον Φουρνέ Κυδωνίας στις 12:00. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στον ιερό ναό του Αγίου Παντελεήμονα.

Ο Δήμος Πλατανιάς με ανακοίνωση του στέλνει τα συλλυπητήρια του στον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Φουρνέ, Αντώνη Θωμαδάκη, για την απώλεια του γιου του Κώστα στο φρικτό τροχαίο.

«Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Γιάννης Μαλανδράκης, τα μέλη του Δ.Σ και όλη η αυτοδιοικητική οικογένεια του Δήμου Πλατανιά  εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια για την τραγική απώλεια του νεαρού Κώστα, γιου του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Φουρνέ, Αντώνη Θωμαδάκη. 

Ο ξαφνικός και άδικος χαμός ενός νέου παιδιού που είχε όλη τη ζωή μπροστά του μόνο θλίψη και οδύνη μπορεί να μας προκαλέσει. Ο Κώστας ήταν μαθητής στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Πλατανιά ενώ παράλληλα εργαζόταν για ένα καλύτερο μέλλον, για μια καλύτερη ζωή. Λυπούμαστε βαθιά που με τόσο τραγικό τρόπο και τόσο πρόωρα έφυγε από τη ζωή, χωρίς να πραγματοποιήσει τα όνειρά του. Ευχόμαστε στους άλλους δυο μαθητές μας καλή ανάρρωση και σύντομα να βγουν νικητές στη μάχη που δίνουν. 

Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας και τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του…».

Το συλλυπητήριο μήνυμα του Δήμου Πλατανιά για τον άδικο χαμό του 18χρονου Κώστα – Ήταν γιος του προέδρου της κοινότητας Φουρνέ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button