Κρήτη

Χανιά: Παρουσίαση του ψηφοδελτίου και των πολιτικών θέσεων της Ανταρσύα 

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε από τους Άννα Μαλινδρέτου και Σεραφείμ Ρίζο, μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Στη συνέντευξη τοποθετήθηκαν οι υποψήφιες βουλεύτριες Μερόπη Βαγιωνάκη, δικηγόρος, περιφερειακή σύμβουλος Κρήτης με την “Ανυπόταχτη Κρήτη”, Μαρία Καλιτσουνάκη, συνδικαλίστρια στο Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χανίων, Άννα Μαματσή, συνδικαλίστρια στο Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων και ο υποψήφιος βουλευτής Μανώλης Φιωτάκης, τεχνικός, μέλος του συντονιστικού της ΚΕΕΡΦΑ. Στο ψηφοδέλτιο μετέχουν επίσης η Βάσω Κριαρά, πολιτικός μηχανικός, μέλος ΣΜΤ και ο Γιώργος Πρεκατσάκης, γεωπόνος-ερευνητής.

“Στις εκλογές ψηφίζουμε και στηρίζουμε ΑΝΤΑΡΣΥΑ για να γίνει η αντισυστημική οργή δύναμη ανατροπής. Παλεύουμε με τη δύναμη της εργατικής τάξης και της νεολαίας να μαυρίσουμε την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και να χτίσουμε δυνατή εργατική αντιπολίτευση σε όποια κυβέρνηση προκύψει από την κάλπη. Να ανοίξουμε τώρα το δρόμο για την αντικαπιταλιστική ανατροπή.

Ενημερώνουμε επίσης ότι η κεντρική πολιτική εκδήλωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14/5 στις 18:30 στην πλατεία πίσω από το Βενιζέλειο Ωδείο (Δασκαλογιάννη & Επισκόπου Νικηφόρου)”.

Χανιά: Παρουσίαση του ψηφοδελτίου και των πολιτικών θέσεων της Ανταρσύα 

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button