Οικονομία

Κλείνει η Beat στην Λατινική Αμερική -Επηρεάζονται 170 εργαζόμενοι στην Αθήνα

Λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα, εργαζόμενοι στην Beat από την Ελλάδα μέχρι την Ολλανδία και την Λατινική Αμερική, ενημερώθηκαν ότι η εταιρεία αναστέλλει τις εργασίες, καθώς αποχωρεί από την Λατινική Αμερική.

Οι φήμες, που κυκλοφορούσαν εντός της εταιρείας από το πρωί, τελικά επιβεβαιώθηκαν αργά το απόγευμα. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η απόφαση πάρθηκε προκειμένου να επικεντρωθούν στην αγορά της Ευρώπης, καθώς η αγορά της Λατινικής Αμερικής δεν είναι κερδοφόρος για την Free Now.

Η απόφαση αναστολής λειτουργίας επηρεάζει τους 170 εργαζομένους που απασχολούνται στο hub της Αθήνας, αλλά με αντικείμενο τις δραστηριότητές της στη Λατινική Αμερική της Free Now.

Η σχετική ενημέρωση σημειώνει ότι εν λόγω εξέλιξη δεν επηρεάζει τη λειτουργία και την ελληνική ομάδα, η οποία, ως μέρος της FREE NOW αυτονομήθηκε ήδη από το 2019, ενώ από το 2020 επιχειρεί ως ξεχωριστή εταιρική οντότητα (FREE NOW Hellas).

Υπενθυμίζεται ότι η εφαρμογή πρόσφατα άλλαξε και ονομασία, γυρίζοντας και με αυτόν τον τρόπο σελίδα.

Οι εργαζόμενοι ενημερώθηκαν από το CEO A.Pennington σήμερα το απόγευμα, ενώ οι οδηγοί της FREE NOW στην Ελλάδα έλαβαν το ακόλουθο μήνυμα πως οι αλλαγές δεν επηρεάζουν την ελληνική αγορά, σύμφωνα με το capital.gr.

Το μήνυμα της FREE NOW  

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ! Η FREE NOW επενδύει στην Ευρώπη, αποχωρεί από τη Λατινική Αμερική

Αγαπητέ συνεργάτη,

Θα θέλαμε να γνωρίζεις πως η FREE NOW και οι μέτοχοί της αποφάσισαν να διακόψουν τις δραστηριότητες τους μέσω της ΒΕΑΤ στη Λατινική Αμερική, ώστε να ενισχύσουν την επένδυσή τους στην Ευρώπη, όπου το FREE NOW App φιλοδοξεί να γίνει το κορυφαίο Super App Μετακινήσεων.

Αυτή η εξέλιξη δεν επηρεάζει τη λειτουργία μας και την ελληνική ομάδα, η οποία,  όπως γνωρίζεις, ως μέρος της FREE NOW αυτονομήθηκε ήδη από το 2019, ενώ από το 2020 επιχειρεί ως ξεχωριστή εταιρική οντότητα (FREE NOW Hellas).

H FREE NOW με τη νέα της εφαρμογή συνεχίζει να επενδύει στην Ελλάδα, όπου χάρη και στη δική σου συμβολή προσφέρει σήμερα το καλύτερο ιστορικά επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών.

πηγή: lifo

now/economy/kleinei-i-beat-stin-latiniki-ameriki-epireazontai-170-ergazomenoi-stin-athina

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button