Οικονομία

Τρία νέα μέτρα στήριξης της οικονομίας – Οι ανακοινώσεις Μητσοτάκη

Σήμερα το απόγευμα, στην Ελευσίνα, αναμένεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης να εξειδικεύσει ακόμα περισσότερο το οικονομικό πρόγραμμα της ΝΔ. Όπως αποκάλυψε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Άκης Σκέρτσος, ο πρωθυπουργός πρόκειται να παρουσιάσει τρία νέα μέτρα που θα αφορούν στη στήριξη νέων, ιδιοκτητών ακινήτων και δημοσίων υπαλλήλων.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Σκέρτσος ανέφερε πως θα δοθούν κίνητρα σε εργοδότες για την πρόσληψη 10 χιλιάδων νέων χωρίς εργασιακή εμπειρία.

Επιπλέον, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι πως «το βασικό δίλημμα είναι το μπροστά ή πίσω. Αν θέλουμε να συνεχίσουμε σε μια πορεία προόδου που θα μας φέρει πιο κοντά στην υπόλοιπη Ευρώπη. Κινδυνέψαμε να βγούμε από την Ευρώπη με την συμμαχία που κυβέρνησε τη χώρα το 2015 έως το 2019. Κρατηθήκαμε στην Ευρώπη και έχουμε κάνει σημαντική πρόοδο από το 2019 έως σήμερα, αλλά έχουμε ακόμη πολλά προβλήματα. Έχουν γίνει βήματα που πρέπει να γίνουν άλματα. Οι προτάσεις της αντιπολίτευσης είναι ή καθήλωσης ή οπισθοδρόμησης».

https://creta24.gr/tria-nea-metra-stirixis-tis-oikonomias-oi-anakoinoseis-mitsotaki/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button