Ελλάδα

Δανδουλάκη: Ο Φιλιππίδης «έκανε καταπιεστικό ψυχολογικό κυνηγητό στη Λένα Δροσάκη» – Η κατάθεση στη δίκη

Η ηθοποιός Κάτια Δανδουλάκη ανέβηκε σήμερα στο βήμα του μάρτυρα στη δίκη για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη

Η κα Δανδουλάκη αναφέρθηκε σε όλα όσα είδε την περίοδο που συνεργαζόταν με τον κατηγορούμενο και εστίασε στη συμπεριφορά του έναντι της συνεργάτιδάς τους, Λένα Δροσάκη, η οποία τον έχει καταγγείλει για παρενόχληση. 

«Η τελευταία μας συνεργασία ήταν προβληματική, υπήρχε μια νευρικότητα κι ένα έντονο ψυχολογικό κυνηγητό προς τη Λένα τη Δροσάκη. Σε σημείο που μετά έγινε καταπιεστικό και ενοχλητικό και για την ίδια τη Λένα και τους υπόλοιπους. Εκείνη ήταν έτοιμη να φύγει από το θίασο και δεν ήταν η μόνη. Όταν ένας θίασος ολόκληρος αναστατώνεται, αισθάνθηκα ότι πρέπει να ολοκληρωθεί η συνεργασία και αυτό έκανα» σημείωσε, αναφερόμενη στην απόφασή της να φύγει από τον θίασο ο Πέτρος Φιλιππίδης. 

«Του είπα ότι έκανα μεγάλη υπομονή. Ότι υπάρχει καταπίεση που δεν είναι ανεκτή σε ένα θίασο. Τον έπιασα από τους ώμους, τον αγκάλιασα και του ζήτησα να χρησιμοποιήσω το βοηθό του για να μη μείνει χωρίς δουλειά. Μου είπε βεβαίως. Από εκεί και πέρα τελείωσε το θέμα» σημείωσε, σύμφωνα με το dikastiko.gr.

Ερωτώμενη από το προεδρείο αν είχε ρωτήσει τον κατηγορούμενο για τη συμπεριφορά του, η ίδια αποκρίθηκε: «Γιατί να ρωτήσω; Αφού έβλεπα το ενδιαφέρον. Ήταν πολύ έντονο. Της έδινε εξουσία που δεν ζητούσε. Την έφερνε σε δύσκολη θέση. Ήταν μια δυσάρεστη συνεργασία. Ήταν πέραν του ορίου. Άρχισε να γίνεται μια εξουσία πέραν του μέτρου».

Στη συνέχεια ακολούθησε αυτός ο διάλογος: 

Πρόεδρος: Ρωτήσατε γιατί συμπεριφέρθηκε έτσι;

Μάρτυρας: Δεν ρωτάω κάποιον γιατί είναι έτσι ο χαρακτήρας του.

Πρόεδρος: Επειδή είχατε συνεργαστεί καλά δυο φορές…

Μάρτυρας: Ναι αλλά είναι εκρηκτικός χαρακτήρας. Σε αυτή την παράσταση δημιουργήθηκαν μεγάλα προβλήματα. Η διαχείριση της εξουσίας είναι λεπτή υπόθεση.

Πρόεδρος: Ρωτήσατε την κα Δροσάκη;

Μάρτυρας: Είναι ένα πολύ ευγενικό πλάσμα. Μου έλεγε πάντα «εντάξει θα προσπαθήσω». Την έβλεπα κλαμένη. Όταν μου είπε θα φύγω. Της λέω όχι θα φύγει κάποιος άλλος.

Πάρεδρος: Πώς καταπιέζεται ο θίασος;

Μάρτυρας: Όλη η προσπάθεια του να έχει δίπλα του τη Λένα, τον έκανε να επιτίθεται στη Λένα, σε όποιον έκανε παρέα η Λένα. Όποιος υπερασπιζόταν τη Λένα ή έκανε περισσότερο παρέα, εκείνος του έκανε επίθεση.

πηγή: lifo

now/greece/diki-filippidi-dandoylaki-ekane-entono-psyhologiko-kynigito-sti-lena-drosaki

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button