Ελλάδα

Ηλιούπολη: Τα στοιχεία που «έκαψαν» τον προπονητή τάε κβον ντο

Καταγγελίες αλλά και στοιχεία για τη δράση του 44χρονου προπονητή τάε κβον ντο στην Ηλιούπολη έπαιξαν κομβικό ρόλο στην ποινική δίωξη που ασκήθηκε εναντίον του για βιασμό κατά συρροή ανηλίκων και πλήθος άλλων αδικημάτων.

Ο προπονητής φέρεται να βίαζε κατ` εξακολούθηση ανήλικες αθλήτριες του από το 2009 μέχρι το 2020, μέσα στο γυμναστήριο και στο σπίτι του στην Ηλιούπολη.

Πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ αναφέρουν ότι η υπόθεση άνοιξε όταν τρεις κοπέλες, που πλέον έχουν ενηλικιωθεί, κατέθεσαν μήνυση σε βάρος του για σεξουαλική κακοποίηση με την προκαταρκτική έρευνα να αποκαλύπτει πως τουλάχιστον δύο ακόμη κορίτσια είχαν πέσει θύματα του.

Ο φερόμενος βιαστής ακολουθούσε ένα συγκεκριμένο μοτίβο για να προβαίνει στις πράξεις του τις οποίες μάλιστα βιντεοσκοπούσε, σύμφωνα με οπτικό υλικό που εντοπίστηκε κατά την έρευνα στα κινητά και τους υπολογιστές του.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας που έγινε στο σπίτι του, τα αυτοκίνητά του και τη σχολή που απασχολούνταν, κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα, δύο tablet, τρία laptop, ένας σκληρός δίσκος και μία κάρτα μνήμης. 

Ο 44 χρόνος προσέγγιζε κορίτσια ηλικίας 12 με 16 ετών τις επαινούσε για τις αθλητικές τους ικανότητες πείθοντας τες να ενταχθούν στο αγωνιστικό τμήμα με σκοπό να κάνουν πολύωρες προπονήσεις κυρίως ατομικές. Στη συνέχεια, ο προπονητής φέρεται να προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος των ανηλίκων, είτε στο γυμναστήριο, είτε στο σπίτι του. 

 

πηγή: lifo

now/greece/ilioypoli-ta-stoiheia-poy-ekapsan-ton-proponiti-tae-kbon-nto

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button