Ελλάδα

Ανήλικος απήγαγε και βίασε 13χρονη με την προτροπή του πατέρα του

Φρίκη στη Ρόδο, όπου ανήλικος απήγαγε και βίασε 13χρονη με προτροπή του πατέρα του.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Ρόδου εξιχνίασαν μια απίστευτη υπόθεση βιασμού και απαγωγής με δράστη έναν 17χρονο, ο οποίος έκανε τις αποτρόπαιες πράξεις με την προτροπή του πατέρα του.

Όπως ανέφερε το dimokratiki.gr ένα ανήλικο κορίτσι ηλικίας 13 ετών κατέθεσε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, παρουσία πραγματογνώμονα ψυχολόγου, ότι το περασμένο Σάββατο (4.2.2023), ενώ πήγαινε στο σπίτι της γιαγιάς της, ένας ανήλικος άνδρας τον οποίο είχε δει ελάχιστες φορές ως τότε, την εξανάγκασε δια της βίας να εισέλθει σε αυτοκίνητο που οδηγούσε άνδρας μεγαλύτερης ηλικίας, πιθανότατα ο πατέρας του.

Οι δυο άνδρες φέρονται να μετέφεραν το κορίτσι σε άγνωστη οικία. Εκεί, σύμφωνα με την κατάθεση της 13χρονης, οι δυο άνδρες την εξανάγκασαν με χρήση βίας και απειλών να έρθει σε ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή με τον ανήλικο, παρά τη θέλησή της και με την προτροπή του μεγαλύτερου σε ηλικία άνδρα.

Οι ισχυρισμοί της ανήλικης φέρονται να επιβεβαιώθηκαν και από την ιατροδικαστική εξέταση.

Η Αστυνομία ταυτοποίησε τους δράστες (πρόκειται για τον εν λόγω 17χρονο και τον 41χρονο πατέρα του), τους συνέλαβε και αμφότεροι αναγνωρίστηκαν από το 13χρονο κορίτσι.

Η δικογραφία σχηματίστηκε και θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου.

πηγή: creta24

anilikos-apigage-viase-13chroni-tin-protropi-patera/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button