Ελλάδα

Απόκριες 2023: Μάγοι, ζογκλέρ και η παρέα των Looney Tunes περιμένουν τα παιδιά στο Ζάππειο- Είσοδος ελεύθερη

Αύριο Κυριακή από τις 11:00 έως τις 14:30 στο Ζάππειο διοργανώνεται η αποκριάτικη γιορτή για παιδιά, με ελεύθερη είσοδο. 

Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση, η Φιλαρμονική Ορχήστρα του δήμου Αθηναίων θα υποδεχθεί τα παιδιά με αποκριάτικη διάθεση, σ’ ένα μεγαλοπρεπές αποκριάτικο σκηνικό, ενώ οι μακιγιέζ στο ατελιέ των Χρωμάτων θα  μεταμορφώσουν τα παιδιά με αποκριάτικα χρωματιστά σχέδια.

Παράλληλα, ανιματέρ και μάγοι, μίμοι και ζογκλέρ με φαντασμαγορικά shows, θα συνθέσουν ένα ξεχωριστό σκηνικό με αποκριάτικους ρυθμούς.

Παρούσα για πρώτη φορά η μοναδική παρέα των Looney Tunes. Ο Sylvester, o Τweety και o Daffy Duck με τον Bugs Bunny θα βρίσκονται εκεί για να γνωριστούν με όλα τα παιδιά και να βγάλουν μοναδικές φωτογραφίες.

Κεντρική παρουσιάστρια θα είναι η Μάρα Δαρμουσλή, ενώ θα συμμετάσχουν πολλοί καλλιτέχνες.

Το πρόγραμμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων, που θα ολοκληρωθεί στις 27 Φεβρουαρίου με το παραδοσιακό γλέντι της Καθαράς Δευτέρας στον λόφο του Φιλοπάππου, επιμελήθηκαν οι πολιτιστικοί φορείς του δήμου Αθηναίων, ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΟΠΑΝΔΑ) και η Τεχνόπολη, με τη συνεργασία του ραδιοφωνικού σταθμού της πόλης Αθήνα 9.84 και του This is Athens.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

πηγή: lifo

now/greece/apokries-2023-magoi-zogkler-kai-i-parea-ton-looney-tunes-perimenoyn-ta-paidia-sto

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button