Ελλάδα

Γιάννης Λύρας: Η 93χρονη εκφοβίζει τον γιο μου, σκηνοθέτησε λιποθυμία

«Ήταν ψευδής η πληροφορία για τον ξυλοδαρμό, δεν ήμουν καν παρών στο περιστατικό» ανέφερε ο Γιάννης Λύρας μιλώντας στον ΣΚΑΪ για την κατηγορία ότι επιτέθηκε σε 93χρονη για τα κοινόχρηστα.

«Δεν υπάρχουν κοινόχρηστα, γιατί μένουμε σε συγκρότημα μονοκατοικιών. Η πληροφορία για τα κοινόχρηστα είναι ψευδής, παραπλανητική και ύπουλη από την εφημερίδα που την δημοσίευσε» συμπλήρωσε ο πλαστικός χειρουργός, Γιάννης Λύρας. 

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για «επίθεση» του γιατρού στην 93χρονη, κάτι που ο ίδιος διέψευσε. Οι δύο πλευρές αλληλομηνύθηκαν. 

Γιάννης Λύρας: Κάνει bullying στο παιδί μου η 93χρονη

«Πίσω μου είναι ο κήπος που είναι το μόνο κοινό που έχω με τη γειτόνισσά μου. Από εκεί περνάει το παιδί μου για να πάει και να γυρίσει από το σχολείο και εδώ και 4 μήνες υφίσταται μια διαδικασία εκφοβισμού από αυτή την γυναίκα» συμπλήρωσε ο κ. Λύρας, επισημαίνοντας ότι πρόσφατα παραιτήθηκε και μια νταντά εξαιτίας της συμπεριφοράς της. 

«Δεν γίνεται ένας άνθρωπος σαν εμένα να χτυπήσει μια 93χρονη γυναίκα για τα κοινόχρηστα ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο. Ξεκίνησα να ενημερώνω το αστυνομικό τμήμα Κηφισιάς από τον Ιανουάριο για τις ενοχλήσεις που δεχόταν το παιδί μου. Η αστυνομία έχει επιληφθεί πολλές φορές του εν λόγω ζητήματος, αλλά είναι προφανές ότι μια ηλικιωμένη γυναίκα δεν μπορείς να την αντιμετωπίσεις με αστυνομικά μέτρα, αλλά με συστάσεις. Δεν είχε όμως αποτέλεσμα». 

Γιάννης Λύρας: Απουσίαζα από το περιστατικό

«Δεν θα υπήρχε θέμα αν δεν συνέβαινε το χθεσινό δημοσίευμα. Εγώ απουσίαζα και ήταν η γυναίκα μου με τον πεθερό μου. Όταν μπήκαν μέσα, υπήρξε νέα επίθεση προς το παιδί, μπροστά τους. Του μίλησε άσχημα. Εγώ κάλεσα την αστυνομία και όταν εκείνη ενημερώθηκε ότι κατέθεσα μήνυση για εκφοβισμό, εξύβριση και απειλή, τότε σκηνοθέτησε μια λιποθυμία, μπροστά στην αστυνομία».

«Η αστυνομία έκανε αυτό που έπρεπε. Την μετέφερε στο ΚΑΤ και στην συνέχεια ο εισαγγελέας την άφησε ελεύθερη. Όμως μέσα στα μεσάνυχτα, μου έκανε μήνυση για σωματική βία και βρεθήκαμε στο αστυνομικό τμήμα για να κάνουμε όλη τη γραφειοκρατία. Εγώ εν συνεχεία έκανα μήνυση για ψευδή καταμήνυση και ψευδορκία». 

Σημείωσε ότι το τέλος στην υπόθεση δόθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας, καθώς αποσύρθηκαν οι μηνύσεις.

https://www.lifo.gr/now/greece/giannis-lyras-i-93hroni-ekfobizei-ton-gio-moy-skinothetise-lipothymia

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button