Ελλάδα

Η εγχώρια σκηνή της ραπ εκφράζει την οργή της για το έγκλημα στα Τέμπη στηρίζοντας τον Ερυθρό Σταυρό

Η εγχώρια ραπ σκηνή ενώνεται το Σάββατο 11 Μαρτίου 2023 στο Arch Club Live – Stage, στις 20:00, για να προσφέρει στήριξη στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό αλλά και για να εκφράσει την οργή της μετά από το εγκληματικό συμβάν στα Τέμπη, το οποίο έκοψε το νήμα της ζωής σε δεκάδες συνανθρώπους μας.

Στην ανακοίνωσή τους οι συμμετέχοντες/ουσες δηλώνουν: «Ας μην περιμένουμε από την εκάστοτε κυβέρνηση να κάνει κάτι γιατί όπως έχει αποδειχθεί ότι θα μένει πάντα απραγη. Έχουμε την υποχρέωση να στηρίξουμε τους φορείς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και μάχονται με κάθε δύναμη για να σωθούν ανθρώπινες ζωές. Η κυβερνητική αναλγησία δεν επηρεάζει την κοινωνική αλληλεγγύη και η ραπ κοινότητα γίνεται ένα, χάρη στον αγώνα προς τον συνάνθρωπο.

Όλα τα κέρδη από τα εισιτήρια της συναυλίας θα διατεθούν για την στήριξη του Ερυθρού Σταυρού και του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας και τα καταθετήρια  θα αναρτηθούν στο διαδίκτυο».

Η προπώληση εισιτηρίων έχει ξεκινήσει στο viva.gr. Διατίθενται εισιτήρια τεσσάρων διαφορετικών κατηγοριών 5, 10, 15 και 20 €.

Προς το παρόν συμμετέχουν οι RICTA, HGEMONAS, JITANO, SIDARTA, SIGMA, MENTE FUERTE, JIMS, JAKO, KATOXOS, ΜΟΝΙΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ, RAPTIM, OBNOXIOUS KAS, ΠΥΡΙΝΗ ΛΑΙΛΑΠΑ, MI55T, IEZEKIL, MOZE και DJ DENJAH D.

Η λίστα με τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν θα ανανεώνεται συνεχώς. Λίστα η οποία μπορεί να φτάσει και να ξεπεράσει τα 50 ονόματα.

πηγή: lifo

now/greece/i-eghoria-skini-tis-rap-ekfrazei-tin-orgi-tis-gia-egklima-sta-tempi-stirizontas-ton

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button