Ελλάδα

Η ΕΛ.ΑΣ. «τσάκωσε» συμμορία την ώρα που έκλεβε αυτοκίνητο από περιφραγμένο πάρκινγκ

Στα «χέρια» της Αστυνομίας έπεσε συμμορία που προσπάθησε να κλέψει ένα αυτοκίνητο μέσα από περιφραγμένο πάρκινγκ, τα ξημερώματα της 21ης Φεβρουαρίου. Η απόπειρα κλοπής, αλλά και η αποτελεσματική επέμβαση της αστυνομίας έχουν καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας.

Στο βίντεο δύο άτομα φαίνονται να κινούνται ύποπτα μέσα στο πάρκινγκ και ενώ απ’ έξω τους περιμένει ένα αυτοκίνητο με συνεργό τους. Όταν αντιλαμβάνονται ότι περνάει αυτοκίνητο από τον κεντρικό δρόμο κρύβονται πίσω από τα παρκαρισμένα οχήματα.

Λίγο αργότερα εμφανίζεται στο πλάνο ένα πορτοκαλί Audi S3 με ένα τρίτο άτομο να το οδηγεί προς την έξοδο. Οι τρεις άνδρες καταφέρνουν να ανοίξουν την πόρτα του πάρκινγκ και όλα μέχρι εκείνη τη στιγμή πηγαίνουν όπως τα είχαν σχεδιάσει.

Σημειώνεται πως υπάρχει και δεύτερο βίντεο στο οποίο εμφανίζεται ένα περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ και οι τρεις άνδρες τρέχουν πανικόβλητοι και προσπαθούν να μπουν και να διαφύγουν στο αυτοκίνητο που τους περίμενε έξω. Το περιπολικό καταφέρνει και τους κλείνει τον δρόμο. Ο οδηγός της συμμορίας προσπαθεί να διαφύγει με την όπισθεν, αλλά μία μοτοσυκλέτα ΔΙ.ΑΣ και το περιπολικό τους κλείνουν εκ νέου και τους συλλαμβάνουν.

πηγή: creta24

el-as-tsakose-symmoria-tin-ora-poy-ekleve-aytokinito-perifragmeno-parkingk/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button