Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν με γρύλο σε οδηγό που πάρκαρε γιατί βιάζονταν

Βίαιο επεισόδιο έλαβε χώρα σήμερα, Δευτέρα, στην περιοχή του Κεδρηνού Λόφου στη Θεσσαλονίκη με αφορμή μποτιλιάρισμα που δημιουργήθηκε στο σημείο. 

Τρία άτομα, δύο άνδρες και μία γυναίκα, επιτέθηκαν σε οδηγό ο οποίος επιχειρούσε να παρκάρει τ΄όχημά του καθώς, όπως ισχυρίστηκαν, βιάζονταν να φύγουν, σύμφωνα με το grtimes.gr. 

Οι δράστες επιτέθηκαν, αρχικά, φραστικά στον οδηγό του και στη συνέχεια πήραν έναν γρύλο κι άλλο ένα μεταλλικό αντικείμενο. Προκάλεσαν φθορές στο αυτοκίνητό του και ύστερα επιτέθηκαν και σε αυτόν, αλλά και τον γιο του, ο οποίος επιχείρησε να τον βοηθήσει. 

Ο πατέρας, σύμφωνα πάντα με το τοπικό μέσο, φαίνεται πως δέχθηκε χτυπήματα στο κεφάλι, ενώ το περιστατικό έλαβε χώρα μπροστά στα μάτια πολλών διερχομένων περαστικών και οδηγών. 

Μετά την επίθεση, οι δράστες επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο τους και προσπάθησαν να διαφύγουν. Αλλά, περαστικός είχε προλάβει να ειδοποιήσει την αστυνομία και το όχημά τους εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε σύντομα και οι τρεις τους προήχθησαν στο ΑΤ Νεάπολης Συκεών.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο εφημερεύον νοσοκομείο αλλά δεν υπάρχουν πληροφορίες για την κατάστασή τους. 

https://www.lifo.gr/now/greece/thessaloniki-epitethikan-me-grylo-se-odigo-poy-parkare-giati-biazontan

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button