Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Στην εντατική με εγκαύματα 42χρονος που δυνάμωσε τη φωτιά όταν σούβλιζε το αρνί

Ένας 42χρονος επιχείρησε να δυναμώσει τη φωτιά ρίχνοντας οινόπνευμα την ώρα που σούβλιζε το αρνί με αποτέλεσμα να πάθει εγκαύματα και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται.

Πιο συγκεκριμένα, ανήμερα του Πάσχα, σε οικογενειακό τραπέζι στη Θεσσαλονίκη, ένας 42χρονος μαζί με την σύζυγό του και ένα ανήλικο παιδί στην περιοχή του Ευόσμου Θεσσαλονίκης, ετοιμάζονταν να ψήσουν το αρνί. Ο άνδρας όμως, κάποια στιγμή επιχείρησε να δυναμώσει τη φωτιά πετώντας οινόπνευμα. Τότε, υπήρξε ανάφλεξη του μπουκαλιού με το οινόπνευμα που κρατούσε και η φωτιά γρήγορα επεκτάθηκε στο σώμα του.

Στο νοσοκομείο Παπανικολάου Θεσσαλονίκης ο 42χρονος

Αμέσως στο σπίτι του 42χρονου έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, τον μετέφερε στο νοσοκομείο Παπανικολάου Θεσσαλονίκης όπου νοσηλεύεται για πέμπτη μέρα στην ΜΕΘ Εγκαυμάτων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA από το νοσοκομείο, τα εγκαύματα είναι στο 50% του σώματος του άτυχου άνδρα, και η κατάσταση της υγείας του είναι μεν σοβαρή αλλά σταθερή. Οι γιατροί παραμένουν αισιόδοξοι ότι λόγω της ηλικίας του θα υπάρξει θετική εξέλιξη, ωστόσο είναι μεγάλη η έκταση των εγκαυμάτων του 42χρονου.

https://www.lifo.gr/now/greece/thessaloniki-stin-entatiki-42hronos-poy-dynamose-ti-fotia-otan-soyblize-arni

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button