Ελλάδα

Καιρός: Σε ποιες περιοχές θα χρειαστούμε ομπρέλα την Πρωτομαγιά – Δείτε χάρτες

Βροχερός θα είναι ο καιρός και την Πρωτομαγιά. Το Meteo, σε νέα ενημέρωσή του, σημειώνει ότι τοπικές βροχές και καταιγίδες αναμένονται σε αρκετές περιοχές της χώρας και αύριο.

Πιο αναλυτικά:

– Τοπικές βροχές αναμένεται να εκδηλωθούν το διήμερο της Κυριακής 30/4 και Δευτέρας 1/5 στα ηπειρωτικά και την Κρήτη, κυρίως σε ημιορεινά και ορεινά τμήματα.

– Στα ορεινά τμήματα της Μακεδονίας και της Θράκης αναμένεται να εκδηλωθούν καταιγίδες οι οποίες είναι πιθανό να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις μικρού κατά βάση μεγέθους.

– Οι καλύτερες καιρικές συνθήκες αναμένεται να επικρατήσουν στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου, εκτός της Κρήτης όπου αναμένονται τοπικές βροχές κυρίως τη Δευτέρα 1/5.

– Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 3-4 μποφόρ, με τάσεις ενίσχυσης από τις βραδινές ώρες της Δευτέρας 1/5 στο Νότιο Ιόνιο με εντάσεις στα 5-6 μποφόρ από ανατολικές διευθύνσεις.

Στους παρακάτω χάρτες αποτυπώνεται ο εκτιμώμενος αθροιστικός υετός που αναμένεται κατά τη διάρκεια της Κυριακής 30/4 και της Δευτέρας 1/5.

Δείτε τον χάρτη

https://creta24.gr/kairos-se-poies-perioches-tha-chreiastoyme-omprela-tin-protomagia-deite-chartes/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button