Ελλάδα

Κιβωτός του Κόσμου: «Εχω χρόνια να δω τα παιδιά μου, με αποκόψανε», καταγγέλλει μητέρα

Μητέρες καταγγέλλουν ότι έχουν να δουν για χρόνια τα παιδιά τους τα οποία βρίσκονται στη δομή της Κιβωτού του Κόσμου στον Βόλο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Κατερίνα στο gegonota.news, δεν έχει δει τα παιδιά της, ηλικίας 11 και 13,5 ετών, τα τελευταία πέντε χρόνια. Τα παιδιά που βρίσκονται στη δομή του Βόλου μεγάλωναν σε ακατάλληλο οικογενειακό περιβάλλον και με εισαγγελική παραγγελία μεταφέρθηκαν στην Κιβωτό.

«Έγιναν λάθη, τεράστια λάθη, αλλά δεν σημαίνει πως δεν μπορώ να τα βλέπω ή να τα ακούω. Τα παιδιά μου βρίσκονται στον Βόλο και είναι το μόνο που ξέρω. Κάθε μέρα τηλεφωνώ στη δομή του Βόλου για να μιλήσω με τα παιδιά, μου λένε πως θα με καλέσουν πίσω και κανείς δεν επικοινωνεί μαζί μου. Έχω να ακούσω χρόνια τη φωνή τους», είπε η μητέρα.

Η ίδια αναφέρει πως τα παιδιά έχουν ξεχάσει την ύπαρξή της κατηγορώντας τη διαχείριση που έγινε στην Κιβωτό για αυτή την εξέλιξη: «Με αποκόψανε από τα παιδιά», σημειώνει.

Μια άλλη μητέρα, η Αφροδίτη που το παιδί της επίσης βρίσκεται στη δομή του Βόλου καταγγέλλει πως δεν της επιτρέπουν να το επισκεφθεί.

«Ακούω για το κλουβί στο Διμήνι που βάζανε τιμωρία τα παιδιά και τρέμω μήπως είναι το δικό μου, αλλά δεν με αφήνουν να πάω, όπως δεν με άφηναν να του μιλάω στο τηλέφωνο». σημειώνει.

Υπενθυμίζεται ότι από χθες η Εισαγγελία του Βόλου διέταξε προκαταρκτική για την Κιβωτό του Βόλου με αιχμή την καταγγελία που αφορά σε ασέλγεια ενός παιδιού και σε κακοποιήσεις με χρήση βίας προς «συμμόρφωση».

πηγή: lifo

now/greece/kibotos-toy-kosmoy-eho-hronia-na-do-ta-paidia-moy-me-apokopsane-kataggellei-mitera

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button