Ελλάδα

Κιβωτός του Κόσμου: Ο πατήρ Αντώνιος καλείται να καταθέσει τις επόμενες ημέρες – Εβδομάδα εξελίξεων

Συνολικά 7 είναι οι καταθέσεις που έχουν γίνει – μέχρι στιγμής – για όσα συμβαίνουν στην Κιβωτό του Κόσμου από εργαζόμενους και πρώην φιλοξενούμενους που καταγγέλλουν και άλλες περιπτώσεις κακοποίησης, σεξουαλικής και μη, στα ενδότερα της ΜΚΟ από τον πατέρα Αντώνιο και όχι μόνο.

Από αυτές τις καταθέσεις, σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην τηλεόραση του MEGA, θα κληθούν και οι επόμενοι μάρτυρες καθώς οι Αρχές θέλουν να κλείσει πολύ γρήγορα και σε βάθος η ευαίσθητη αυτή υπόθεση για την Κιβωτό του Κόσμου, που ξεκίνησε από την καταγγελία ενός 19χρονου πρώην φιλοξενούμενου για σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα Αντώνιο.

Μετά και την απόφαση του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου για τον πατέρα Αντώνιο και τη «χιονοστιβάδα» των αποκαλύψεων, σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον πατέρα Αντώνιο και έτσι ο ιδρυτής της Κιβωτού του Κόσμου αναμένεται να κληθεί ακόμα και μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα για να καταθέσει ενώπιον των Αρχών της Δικαιοσύνης.

Σημειώνεται ότι η πρώτη κατάθεση ήταν αυτή του 17χρονου αυτόπτη μάρτυρα της σεξουαλικής κακοποίησης που κατήγγειλε ότι υπέστη ο 19χρονος. Ο 17χρονος είναι φίλος του 19χρονου και κατήγγειλε από τη μεριά του ότι ο πατήρ Αντώνιος προσπάθησε να τον χρηματίσει για να μην μιλήσει.

Από τις 7 καταθέσεις που έχουν μέχρι στιγμής στα χέρια τους οι Αρχές, καταγγέλλονται 3 εργαζόμενοι για σωματική κακοποίηση, οι οποίοι φιλοξενούνταν και μεγάλωσαν μέσα στη ΜΚΟ και έμειναν να εργαστούν εκεί, αναφέρθηκε επίσης στην τηλεόραση του MEGA.

Επειδή, συνήθως, τα παιδιά που μπαίνουν σε ιδρύματα φιλοξενίας προέρχονται από κακοποιητικό περιβάλλον, αυτό σημαίνει πως οι κακοποιημένοι μετατράπηκαν σε κακοποιητές κατά τη διάρκεια της φιλοξενίας τους και της εργασίας τους στην Κιβωτό του Κόσμου.

 

πηγή: creta24

kivotos-kosmoy-o-patir-antonios-kaleitai-na-katathesei-tis-epomenes-imeres-evdomada-exelixeon/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button