Ελλάδα

Κολωνός: Στη φυλακή ο 43χρονος ηλεκτρολόγος πλοίων για τον βιασμό της 12χρονης

Ακόμη ένας κατηγορούμενος κρίθηκε προφυλακιστέος για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό.

Γίνεται λόγος για έναν 43χρονο ηλεκτρολόγο πλοίων, ο οποίος παίρνει τον δρόμο για τις φυλακές μετά την απολογία του στην 33η τακτική ανακρίτρια.

Κατά τις πληροφορίες που κυκλοφορούν, κατά την απολογία του φαίνεται ότι επέμεινε στην υπερασπιστική γραμμή ότι είχε συναντηθεί με την ανήλικη τρεις φορές, θεωρώντας πως ήταν 16 ετών, αλλά δεν υπήρξε καμία ερωτική πράξη. Ανέφερε, δε, πως της έδωσε κάποια χρήματα θέλοντας να τη βοηθήσει.

Προ ημερών είχαν προφυλακιστεί άλλα δύο άτομα, ένας 35χρονος εισοδηματίας και ένας 39χρονος σεκιούριτι, κατηγορούμενοι για γενετήσιες πράξεις με τη 12χρονη έναντι αμοιβής. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο 35χρονος αφού έκλεισε ραντεβού με τον διαχειριστή του προφίλ της ανήλικης, βίασε το ανήλικο θύμα τρεις φορές. Ο 39χρονος ισχυρίστηκε ότι συνάντησε μια φορά την ανήλικη αλλά δε βίασε το παιδί. 

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας, την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση και τη σύλληψη τουλάχιστον δύο ακόμη ατόμων που φαίνεται να έχουν ασελγήσει στη 12χρονη.

πηγή: lifo

now/greece/kolonos-sti-fylaki-o-43hronos-ilektrologos-ploion-gia-ton-biasmo-tis-12hronis

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button