Ελλάδα

Μοσχάτο: Προφυλακιστέα η 47χρονη για τον απαγχονισμό του 50χρονου

Προφυλακιστέα κρίθηκε η 47χρονη για τον απαγχονισμό του 50χρονου ασφαλιστή στο Μοσχάτο.

Η απολογία της ξεκίνησε περί τις 12:00 το μεσημέρι, και η 47χρονη δεν κατάφερε να πείσει ανακριτή και εισαγγελέα, με αποτέλεσμα να διαταχθεί η προσωρινή της κράτηση.

 

 

Η δικηγόρος της ισχυρίζεται ότι η 47χρονη προσπάθησε να αποτρέψει τελικά τον θάνατο του άνδρα και υπογραμμίζει ότι τα βίντεο που βρέθηκαν στο κινητό της τηλέφωνο, τα οποία την δείχνουν να προσπαθεί να στραγγαλίσει τον 50χρονο ενώ φέρεται να του έλεγε «θα σε σκοτώσω», την βοηθούν.

«Τον σκότωσα, γιατί μου έφαγε 200.000 ευρώ»

Οι αστυνομικοί γνωρίζουν πλέον από την ιατροδικαστική έκθεση ότι ο θάνατος του άνδρα οφείλεται στον απαγχονισμό του από το μονόζυγο και αποκλείουν έτσι το σενάριο του στραγγαλισμού του από την 47χρονη που ενεπλάκη στο περιστατικό.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, από την εξέταση στη σορό του προέκυψε ότι είχε ίχνη ξυλοδαρμού, κακώσεις και κατάγματα στα πλευρά, χτυπήματα στο θώρακα, στο κεφάλι, στη μύτη και σε άλλα σημεία στο πρόσωπο.

Η 47χρονη φαίνεται να υποστήριξε προανακριτικά στους αστυνομικούς Ασφάλειας ότι ο 50χρονος της είπε ότι «δεν έχω να σου επιστρέψω αυτά τα χρήματα καθώς η γυναίκα μου τα έχει πάρει και έχει εξαφανιστεί». Η Αστυνομία δεν έχει βρει ακόμα την σύζυγό του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η κάμερα τού κινητού κατέγραψε τη γυναίκα προσπαθεί να τον πνίξει με ένα λευκό κορδόνι και να του φωνάζει «θα σε σκοτώσω εγώ, γιατί εάν πας στη φυλακή δεν θα πάθεις τίποτα», ενώ μετά από λίγο σταματάει η λήψη. Υπενθυμίζεται, ότι μόλις έσπευσαν οι αστυνομικοί στο διαμέρισμα, τους άνοιξε την πόρτα η 47χρονη και τους είπε: «Τον σκότωσα, γιατί μου έφαγε 200.000 ευρώ».

πηγή: creta24

moschato-profylakistea-47chroni-ton-apagchonismo-50chronoy/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button