Ελλάδα

Πτήσεις Emirates: Το εκδικητικό email που έβαλε στο στόχαστρο τον 35χρονο φερόμενο «τρομοκράτη»

Μια εκδικητική καταγγελία φέρεται να βρίσκεται πίσω από το θρίλερ που εκτυλίχθηκε στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» με τις πτήσεις της Emirates.

Την τεράστια επιχείρηση και κινητοποίηση των ελληνικών αρχών προκάλεσε πληροφορία από τις μυστικές υπηρεσίες ότι Τούρκος υπήκοος, που έχει σχέση με τρομοκρατία, θα επιβιβαζόταν σε πτήση της συγκεκριμένης αεροπορικής εταιρείας. Αποτέλεσμα ήταν μία πτήση να καθηλωθεί και άλλη να επιστρέψει στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

Το θρίλερ φέρεται να ξεκίνησε από ένα email που εστάλη από πρόσωπο του περιβάλλοντος του 35χρονου Τούρκου υπηκόου προς τους Αμερικανούς, υποστηρίζοντας ότι ο άνδρας είναι «τρομοκράτης» και ετοιμαζόταν να προχωρήσει σε χτύπημα.

Ο φερόμενος ως ύποπτος, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», που ζει τα τελευταία τρία χρόνια στην Ελλάδα, έχοντας διαβατήριο και άσυλο, θέλησε να επισκεφθεί την οικογένειά του που ζει στην Αμερική και γι’ αυτό και γι’ αυτό μετέβη στην αμερικανική πρεσβεία προκειμένου να πάρει βίζα.

Ωστόσο, αυτή του η απόφαση φέρεται να μην άρεσε σε άνθρωπο του περιβάλλοντός του ο οποίος αποφάσισε να στείλει email, δηλώνοντας ότι ο άνδρας είναι «τρομοκράτης».

Έτσι, ξεκίνησε το θρίλερ στο αεροδρόμιο και οι αρχές προχώρησαν σε εξονυχιστικό έλεγχο των πτήσεων. Ο Τούρκος υπήκοος, ωστόσο, δεν βρέθηκε σε καμία από τις πτήσεις και εντοπίστηκε σπίτι του, έχοντας νόμιμα χαρτιά. 
 

πηγή: lifo

now/greece/ptiseis-emirates-email-poy-karfose-ton-35hrono-tromokrati

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button