Ελλάδα

Ρόδος: 13χρονη κατήγγειλε ότι συνομήλικός της βιντεοσκόπησε και μοίρασε προσωπικές τους στιγμές

Την καταγγελία 13χρονης στη Ρόδο, σύμφωνα με την οποία συνομήλικός της βιντεοσκόπησε προσωπικές τους στιγμές και στη συνέχεια τις μοίρασε σε μαθητές και καθηγητές, ερευνά η εισαγγελέας.  

Σύμφωνα με την dimokratiki.gr σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται, μετά από Εισαγγελική παραγγελία στη Ρόδο, προκαταρκτική εξέταση για τη διαπίστωση τυχόν τελέσεως του αδικήματος διακίνησης υλικού παιδικής πορνογραφίας. 

Το αδίκημα φέρεται να έλαβε χώρα στις 8 Μαρτίου και η σχετική εισαγγελική παραγγελία δόθηκε δύο μέρες μετά από την Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Το χρονικό της υπόθεσης 

Σύμφωνα με τα στοιχεία που επικαλείται η dimokratiki ο 13χρονος μαθητής Γυμνασίου φέρεται να διατηρούσε σχέση με την συμμαθήτριά του, η οποία προέβη και στην καταγγελία.

Το κορίτσι τον κατηγορεί ότι κατέγραψε στο κινητό του τηλέφωνο προσωπικές τους στιγμές και κατόπιν τις κοινοποίησε σε άλλους μαθητές, αλλά και σε καθηγητές. Με βάση τις ίδιες πληροφορίες στην υπόθεση φέρεται να εμπλέκεται κι ακόμη μια μαθήτρια.

Η 13χρονη ενημέρωσε τους γονείς της κι εκείνοι με την σειρά τους την διεύθυνση του σχολείου, η οποία επικοινώνησε με τις αρχές.

Ήδη οι αρχές έχουν προχωρήσει σε κατάσχεση κινητών τηλεφώνων για τον έλεγχο από την Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Επίσης, έχει διοριστεί παιδοψυχίατρος-πραγματογνώμονας για την λήψη καταθέσεων από τους ανήλικους. 

Με πληροφορίες από τη dimokratiki.gr

 

πηγή: lifo

now/greece/rodos-13hroni-katiggeile-oti-synomilikos-tis-binteoskopise-kai-moirase-prosopikes-toys

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button