Ελλάδα

Στην φυλακή ένας από τους Ρομά που χτύπησαν δημοτικούς αστυνομικούς

Έξι μήνες μετά την επίθεση σε δημοτικούς αστυνομικούς και έναν πολίτη στην πλατεία Πάρκου στη Λαμία, συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας 29χρονος από τους πέντε Ρομά δράστες, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λαμίας.

Ο 29χρονος φυγόποινος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας, ο οποίος διέταξε τον εγκλεισμό του σε κατάστημα κράτησης, όπου θα εκτίσει την ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και εννέα μηνών στην οποία καταδικάστηκε για τα αδικήματα της αντίστασης, της επικίνδυνης και βαριάς σωματικής βλάβης, καθώς και της διακεκριμένης φθοράς. Στην φυλακή βρίσκονται άλλοι τρεις από τους τέσσερις υπόλοιπους δράστες της επίθεσης, ενώ ένας 18χρονος υπέβαλε έφεση και έχει αφεθεί ελεύθερος.

Την ίδια τύχη είχε και μια 58χρονη Ελληνίδα η οποία συνελήφθη στη Θήβα από αστυνομικούς της Ασφαλείας, το πρωί της Τρίτης, καθώς σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών, με την οποία της είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης επτά ετών για υπεξαίρεση κατ’ εξακολούθηση και ηθική αυτουργία σε πλαστογραφία κατ’ εξακολούθηση. Η γυναίκα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θηβών που έδωσε εντολή για την φυλάκισή της.

https://creta24.gr/stin-fylaki-enas-toys-roma-poy-chtypisan-dimotikoys-astynomikoys/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button