Ελλάδα

Στο Τατόι η οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου -Επιθεώρησαν τον χώρο

Συνεχίζονται οι προετοιμασίες στο Τατόι για την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα.

Το πρωί της Τρίτης, στα πρώην βασιλικά κτήματα στο Τατόι βρέθηκαν ο Νικόλας με την σύζυγό του, Τατιάνα και ο μικρότερος γιος του Φίλιππος. Λίγο αργότερα, έφτασαν η Άννα Μαρία και η βασιλομήτωρ της Ισπανίας, Σοφία, ενώ εκεί βρέθηκαν 

Η οικογένειά του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου έσπευσε στο Τατόι, προκειμένου να επιθεωρήσει τον χώρο, που θα γίνει η ταφή.

Οι εργασίες στο Τατόι συνεχίζονται πυρετωδώς με ειδικά συνεργεία να απομακρύνουν κορμούς και κλαδιά καμένων δέντρων. Από το πρωί μπουλντόζες και φορτηγά βρίσκονται στο κτήμα ώστε οι εργασίες να ολοκληρωθούν έγκαιρα.

Τη Δευτέρα η κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Υπενθυμίζεται ότι η εξόδιος ακολουθία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου θα τελεστεί στον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών, τη Δευτέρα, και θα ακολουθήσει η ταφή στο κοιμητήριο Τατοϊου.

Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος θα ταφεί ως ιδιώτης, ενώ θα τηρηθούν όλες οι διαδικασίες που προβλέπει το πρωτόκολλο για τους επίσημους από το εξωτερικό που θα παραστούν στην κηδεία.

Τις επόμενες ημέρες, αναμένεται να φτάσουν στη χώρα μας εκπρόσωποι βασιλικών οικογενειών από όλη την Ευρώπη προκειμένου να παραβρεθούν στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στη νεκρώσιμη ακολουθία αναμένεται να δώσει το παρών ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, του οποίου ο τέως ήταν νονός, η αδελφή του Κωνσταντίνου, Σοφία, ο επίτιμος βασιλίας της Ισπανίας Χουάν Κάρλος, αλλά και εκπρόσωποι των βασιλικών οικογενειών της Δανίας, της Σουηδίας, της Ισπανίας και της Νορβηγίας.

πηγή: lifo

now/greece/sto-tatoi-i-oikogeneia-toy-teos-basilia-konstantinoy-epitheorisan-ton-horo

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button