Ελλάδα

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Νεκρός ο μηχανοδηγός Γιώργος Κουτσούμπας

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Σε εξέλιξη η επιχείρηση έρευνας και απεγκλωβισμού από το σημείο του δυστυχήματος – Θλίψη στην Αμαλιάδα για τον θάνατο του μηχανοδηγού της Hellenic Train.

Ανάμεσα στα θύματα, αυτής της αδιανόητης τραγωδίας που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης, είναι και ο μηχανοδηγός Γιώργος Κουτσούμπας, από την Αμαλιάδα.

Σε εθνική τραγωδία εξελίσσεται η σύγκρουση των δύο τρένων αργά το βράδυ της Τρίτης στα Τέμπη, με τον αριθμό των νεκρών να έχει φτάσει τους 40, ενώ 85 είναι οι τραυματίες, εκ των οποίων οι 66 νοσηλεύονται (έξι σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας).

Ανάμεσα στα θύματα, αυτής της αδιανόητης τραγωδίας, είναι ένας συμπολίτης μας, ο μηχανοδηγός Γιώργος Κουτσούμπας, από την Αμαλιάδα, ο οποίος εργαζόταν ως μηχανοδηγός στην Hellenic Train.

Ο εκλιπών, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ζούσε στη Θεσσαλονίκη λόγω της εργασίας του, ήταν ένας άνθρωπος πολύ αγαπητός στην τοπική κοινωνία της Αμαλιάδας. Ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Διασώστης ΕΚΑΒ στα Τέμπη: «Εδώ η κατάσταση είναι τραγική»

Την ίδια στιγμή διασώστης του ΕΚΑΒ μίλησε στην ΕΡΤ και περιέγραψε τις εικόνες που αντικρίζει τις τελευταίες ώρες που επιχειρεί στα Τέμπη.

«Η κατάσταση εδώ είναι τραγική. Τα βαγόνια είναι μια μάζα. Προσπαθούν σιγά σιγά κομμάτι κομμάτι όσο μπορούνε να σηκώσουν κομμάτια και να κόψουν ότι μπορούν για να βρεθούν σώματα. Είναι μια άμορφη μάζα από σιδερικά, με λαμαρίνες και πολύ βαριά σίδερα.»

Σχετικά με τη διάσωση ανέφερε: «Γίνεται πολύ σιγά με πολλή προσοχή. Θα πάρει πολύ χρόνο. Η μάζα είναι τόσο πολτοποιημένη που είναι πολύ δύσκολα εδώ. Προσπαθούνε πολλοί πυροσβέστες που επιχειρούν πολύ σιγά με πολλή προσοχή. Στα άλλα βαγόνια έχουν κάνει έρευνα. Στο κομμάτι εδώ μπροστά ότι μπορεί να γίνει».

Στο σημείο της τραγωδίας παραμένουν τρία οχήματα του ΕΚΑΒ και αναμένουν.

πηγή: creta24

sygkroysi-trenon-sta-tempi-vathia-thlipsi-stin-amaliada-nekros-o-michanodigos-giorgos-koytsoympas/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button