Ελλάδα

Τέμπη: «Δεν θα γίνει τίποτα, αν δεν αρχίσουμε να φωνάζουμε» – H μητέρα του Ιάσονα ζητά δικαιοσύνη

Η μητέρα του Ιάσονα, του οδηγού μηχανής ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή έξω από το κτήριο της Βουλής, μετά από παράσυρση από υπηρεσιακό όχημα το 2021, πήρε θέση για την τραγωδία στα Τέμπη.

«Είμαι η μαμά του Ιάσονα που χάθηκε μπροστά στη Βουλή γιατί ένας ασυνείδητος οδηγός αποφάσισε να κάνει μια παρανομία. Δυστυχώς, οι νόμοι στην Ελλάδα για τα τροχαία είναι μηδέν» ανέφερε σε μήνυμά της.

«Αν θες να σκοτώσεις άνθρωπο, να τον σκοτώσεις με τροχαίο, δεν θα πάθεις απολύτως τίποτα. Κυκλοφορείς στους δρόμους και σκοτώνεις. Εγώ έχω δει ακριβώς πως δολοφονήθηκε το παιδί μου. Το είδε όλη η Ελλάδα. Όπως είδαν όλοι πως δολοφονήθηκαν τα παιδιά στα Τέμπη» συμπλήρωσε η ίδια, αναφερόμενο στο δυστύχημα που στέρησε τη ζωή σε τουλάχιστον 57 άτομα. 

Όπως διαπίστωσε, χωρίς να αναλάβουν δράση οι πολίτες, δεν θα αλλάξει τίποτα. «Και δεν θα γίνει τίποτα, αν δεν αρχίσουμε να φωνάζουμε» επεσήμανε, ειδικότερα και έκανε έκκληση στους νέους: «Εσείς οι νέοι μιλήστε, φωνάξτε. Να αλλάξει κάτι».

Η μητέρα του Ιάσονα έδωσε το «παρών» στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα για το δυστύχημα, μία από τις δεκάδες που έχουν διοργανωθεί από την 1η Μαρτίου. Με το σύνθημα «πάρε με όταν φτάσεις» ήταν και αυτή ανάμεσα σε όσους ζήτησαν δικαιοσύνη για τα θύματα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, συνομίλησε με νεαρά άτομα και ζήτησε να  κάνουν ό,τι μπορούν για να αλλάξει κάτι.

Τέμπη: «Δεν θα γίνει τίποτα, αν δεν αρχίσουμε να φωνάζουμε» - H μητέρα του Ιάσονα ζητά δικαιοσύνη Facebook Twitter
Φωτ.: Facebook

πηγή: lifo

now/greece/tempi-den-tha-ginei-tipota-den-arhisoyme-na-fonazoyme-h-mitera-toy-iasona-zita

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button