Ελλάδα

Χειροπέδες σε 19χρονο για κλοπές σε σπίτια και επιχειρήσεις

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Βέλου-Βόχας, επτά περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών αυτών, σε περιοχές του Δήμου Βέλου-Βόχας και στην Κόρινθο Κορινθίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου-Βόχας Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Κορίνθου, 19χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και απόπειρα αυτής, που περιλαμβάνει ακόμα τέσσερις ημεδαπούς.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου, σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Βέλου-Βόχας, αξιοποιώντας κατάλληλα και συνδυαστικά στοιχεία, προέκυψε ότι οι φερόμενοι ως δράστες, κατά το χρονικό διάστημα από την 26.2.2023 έως και 24.4.2023, σε περιοχές του Δήμου Βέλου-Βόχας και της Κορίνθου, είχαν διαπράξει συνολικά πέντε κλοπές και δύο απόπειρες κλοπών σε οικίες και επιχείρηση.

Από την παραπάνω εγκληματική τους δράση, είχαν αφαιρέσει, μεταξύ άλλων, χρήματα και χρυσαφικά, η συνολική τους αξία ξεπερνά το ποσό των 15.000 ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.

Επίσης, κατασχέθηκε όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε αρμοδίως, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

 

https://creta24.gr/cheiropedes-se-19chrono-klopes-se-spitia-epicheiriseis/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button