Lifestyle

Γεωργία, τι φοράς σήμερα και πόσο κοστίζει;

— Πες μας λίγα πράγματα για σένα.
Mεγάλωσα στην Κατερίνη και ζω στην Αθήνα τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Είμαι παιδί της φύσης αλλά και της πόλης. Μέσα από τις αντιθέσεις που με χαρακτηρίζουν καταφέρνω να βρίσκω την ισορροπία και την καλλιτεχνική μου φωνή, την οποία εκφράζω στον χώρο των social media και της διαφήμισης.

— Με τι ασχολείσαι;
Διαχειρίζομαι TikTok και Instagram accounts διάφορων ελληνικών brands, για τα οποία και δημιουργώ content. Ταυτόχρονα κάνω μεταπτυχιακό στον κλάδο της διαφήμισης. Επίσης, στο προσωπικό μου Instagram μπορείς να βρεις τα καθημερινά μου looks και creative projects.

— Πώς διαλέγεις τα ρούχα σου;
Τα κριτήρια ποικίλλουν. Άλλες μέρες με εμπνέει ο καιρός και άλλες ένα τραγούδι ή μια ταινία. Σε κάθε περίπτωση προσπαθώ να διατηρώ το χρώμα ως σταθερή πληροφορία σε κάθε outfit. Το θεωρώ σημαντικό energy booster για εμένα αλλά και τους γύρω μου.

Άλλες μέρες με εμπνέει ο καιρός και άλλες ένα τραγούδι ή μια ταινία. Σε κάθε περίπτωση προσπαθώ να διατηρώ το χρώμα ως σταθερή πληροφορία σε κάθε outfit.

— Τα ρούχα σου σε περιορίζουν ή σε απελευθερώνουν;
Τα ρούχα μπορεί να είναι μορφή απελευθέρωσης και θετικών δονήσεων. Μπορείς να πεις πολλές ιστορίες μέσα από αυτά, και προσωπικά αυτό επιλέγω.

— Μεγαλώνοντας, τι σε επηρέασε περισσότερο;
Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποια επιρροή ως πιο καθοριστική για το στυλ μου. Η ανάγκη μου να τολμάω είναι αυτό που έχει σημασία τελικά.

— Aν μπορούσες να αλλάξεις τη δική σου ντουλάπα με κάποιου άλλου, ποιο πρόσωπο θα διάλεγες;
Σίγουρα τον Mick Jagger. Ο genderless χαρακτήρας του στυλ του και τα statement κομμάτια που επιλέγει δημιουργούν ιδιαίτερες οπτικές αφηγήσεις που μου κέντριζαν ανέκαθεν το ενδιαφέρον.

Γεωργία, τι φοράς σήμερα και πόσο κοστίζει; Facebook Twitter
Τα ρούχα μπορεί να είναι μορφή απελευθέρωσης και θετικών δονήσεων. Μπορείς να πεις πολλές ιστορίες μέσα από αυτά, και προσωπικά αυτό επιλέγω. Φωτ.: Πάρις Ταβιτιάν/ LIFO

— Τι έχεις στο τσαντάκι σου;
Μια compact μηχανή, τα airpods μου, το κινητό και τα κλειδιά μου.

— Τι φοράς και πόσο κοστίζει;
Φόρεμα Rien by Penny Vomva (€225), vintage δερμάτινο (€6), vintage τσάντα μαμάς, παπούτσια Salomon (€75).

— Πού πας τώρα;
Στο κέντρο, για μια ξέγνοιαστη βόλτα.

Ιnstagram: @vintaggeo

Το άρθρο δημοσιεύθηκε στην έντυπη LiFO.

Το νέο τεύχος της LiFO δωρεάν στην πόρτα σας με ένα κλικ.

https://www.lifo.gr/tropos-zois/fashion/georgia-ti-foras-simera-kai-poso-kostizei

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button