Lifestyle

Ελπίδα: Ανυπομονεί για την άφιξη του εγγονού της – Τα συγκινητικά λόγια της

Πανευτυχής είναι η Ελπίδα, που μετρά αντίστροφα για την άφιξη του εγγονού της.

Η κόρη της, Ήρα Κατσαντώνη, είναι έγκυος και η αγαπημένη τραγουδίστρια ανυπομονεί να γίνει γιαγιά.

Η ίδια, μιλώντας στο Hello, αναφέρεται στον νέο ρόλο που θα έχει και τονίζει ότι έχει ήδη αποφασίσει να είναι κουλ, ήσυχη και να μην κάνει πολλά λάθη.

Αυτό το Πάσχα ήταν λίγο διαφορετικό για σένα και την οικογένειά σου, σωστά;

Φυσικά, αφού περιμένουμε το εγγονάκι μου. Χρόνια τώρα, πηγαίναμε στο Πόρτο Ύδρα. Φέτος κάναμε Πάσχα στην Αθήνα για τον πολυτιμότερο λόγο.

Σε λίγες ημέρες θα γίνεις γιαγιά. Είσαι έτοιμη για αυτό;

Είμαι πανέτοιμη, κι έχω αργήσει κιόλας! Έπρεπε να γίνει, ήταν το μεράκι μου. Πάντα έλεγα ότι θέλω να προλάβω να γίνω γιαγιά και μου έκανε το δώρο η κόρη μου. Ήρθε μάλιστα τη στιγμή που σκεφτόμουν να φύγω από την Αθήνα και να μείνω μόνιμα στο χωριό μου, τη Σπερχειάδα Λαμίας.

Αλήθεια σκεφτόσουν να αποκεντρωθείς;

Ναι. H Λαμία δεν είναι μακριά – θα μπορούσα να οργανώσω τη δουλειά μου και να ζω σε ένα πιο υγιές και ήρεμο περιβάλλον. Τώρα, όμως, δεν πάω πουθενά! Περιμένουμε το αγοράκι μας. Πρώτα απ’ όλα, να είναι υγιείς κι αυτός και η μαμά του. 

Πώς πιστεύεις ότι θα είσαι ως γιαγιά;

Θα είμαι «δωσ’ τα όλα και πάρ’ τα όλα»! Πέρα από την πλάκα, είμαι συνειδητοποιημένη και δεν σκοπεύω να αφήσω τον εαυτό μου ελεύθερο και να κακομάθω το μωρό. Το σκέφτομαι από καιρό και ήδη οργανώνομαι να είμαι πιο cool, ήσυχη και να μην κάνω πολλά λάθη.

Πώς ήσουν ως μαμά όταν τα παιδιά σου ήταν μικρά;

Νομίζω πως, σε θέματα συμπεριφοράς και φίλων, ήμουν αυστηρή, ίσως και λίγο σκληρή.

Η Ήρα ανέφερε μια λέξη την οποία κουβαλούν όλες οι μαμάδες, απλώς διαφέρει ο βαθμός εξωτερίκευσης.

Ξέρω, υπερπροστατευτική. Ήμουν όντως προστατευτική -πολύ παραπάνω από το φυσιολογικό- όταν τα παιδιά μου ήταν μικρά. Στα 18-19 τους, αποδέχθηκα καταστάσεις και προχώρησα ήρεμα, δίνοντάς τους το δικαίωμα να κάνουν ό,τι θέλουν, να είναι αυτόνομα. Η αλήθεια είναι ότι άργησα λίγο να το καταλάβω -ακόμα και τώρα έχω την τάση να γίνομαι κάποιες φορές υπερπροστατευτική.

Τραγουδίστρια, σύζυγος, μητέρα… Ήταν πάντα για σένα διακριτοί οι ρόλοι ανάμεσα στους οποίους ισορροπούσες;

Πάντα! Η δουλειά δεν είχε καμία σχέση με την ζωή μου. Ήταν απλώς η δουλειά μου -την οποία βέβαια αγαπούσα και αγαπώ, ζω και αναπνέω για το τραγούδι, και τώρα μάλιστα εκδηλώνομαι περισσότερο απ’ ό,τι παλιότερα. Η οικογένεια ωστόσο ερχόταν πρώτη από οτιδήποτε άλλο. Ήταν αυτό που πάντα ήθελα και όταν το απέκτησα, αφοσιώθηκα πλήρως και σταμάτησα να εργάζομαι. Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια, η καριέρα έμπαινε σε παύσεις γιατί προηγούνταν η οικογένεια.

https://creta24.gr/elpida-anypomonei-tin-afixi-eggonoy-tis-ta-sygkinitika-logia-tis/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button