Lifestyle

«Η μαμά μου μού είπε…» – Έτσι απάντησε η Άσλεϊ Γκράχαμ στον «αγενή» Χιου Γκραντ

Θέμα συζήτησης έχει γίνει στο Χόλυγουντ η συμπεριφορά του Χιου Γκραντ στην 95η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ. Ο ηθοποιός μετά βίας παραχώρησε συνέντευξη στην Άσλεϊ Γκράχαμ και όχι μόνο ήταν απρόθυμος να απαντήσει στις ερωτήσεις της αλλά ήταν και αγενής, με το μοντέλο να έρχεται σε αμηχανία.

Αφού, τόνισε ότι δεν ήταν και τόσο ενθουσιασμένος με την εκδήλωση, την οποία περιέγραψε ως «μάταιη», στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι «δεν θυμάται» το όνομα του ράφτη του.

Εκείνη συνέχισε να τον ρωτά για την εμπειρία του από τα γυρίσματα στην πρόσφατη ταινία «Glass Onion: A Knives Out Mystery» και τότε, ο Γκραντ αποκρίθηκε: «Λοιπόν, με το ζόρι συμμετέχω σε αυτό. Παίζω για 3 δευτερόλεπτα». Ερωτώμενος αν διασκέδασε με την ταινία, αρκέστηκε σε ένα «Σχεδόν».

Δείτε την αμήχανη συνέντευξή του

Η απάντηση της Γκράχαμ

Το μοντέλο λίγε ώρες μετά απάντησε με ανωτερότητα όταν ρωτήθηκε αν «προσβλήθηκε» από τις αδιάφορες απαντήσεις που της έδωσε ο ηθοποιός, ενώ του έπαιρνε συνέντευξη στο σαμπανιζέ χαλί των Όσκαρ.

«Ξέρετε κάτι, η μαμά μου μου είπε να σκοτώνω τους ανθρώπους με καλοσύνη, οπότε ορίστε», απάντησε η 35χρονη στο TMZ και απέφυγε να μιλήσει περαιτέρω για την άβολη στιγμή.

Το μόνο που αρκέστηκε να πει είναι: «Πέρασε τόσο καλά», ενώ έπαιρνε συνέντευξη από αρκετούς αστέρες του Χόλυγουντ για λογαριασμό του ABC.

πηγή: creta24

i-mama-moy-moy-eipe-apantise-aslei-gkracham-ston-ageni-chioy-gkrant/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button