Lifestyle

Κέιτ Μπέκινσεϊλ: Διέψευσε ότι έκανε πλαστική επέμβαση μετά την πολύμηνη παραμονή της στο νοσοκομείο

Η πρόσφατη πολύμηνη παραμονή της Κέιτ Μπέκινσεϊλ στο νοσοκομείο προκάλεσε φήμες ότι υποβλήθηκε σε πλαστική χειρουργική επέμβαση.

Καταφεύγοντας στο Instagram το Σαββατοκύριακο, η ηθοποιός εξήγησε ότι έχει κατηγορηθεί ότι έχει υποβληθεί σε αισθητική εγχείρηση αρκετές φορές τις τελευταίες δεκαετίες.

«Μισώ να μιλάω γι’ αυτό, γιατί μισώ να συμβάλλω σε αυτή τη συζήτηση, αλλά το κάνω γιατί ο ύπουλος εκφοβισμός κάθε είδους με την πάροδο του χρόνου έχει ένα τίμημα», παραδέχτηκε η 50χρονη Μπέκινσεϊλ, καθώς μοιράστηκε δύο ξεχωριστά βίντεο της ίδιας που τραβήχτηκαν με διαφορά περίπου 20 ετών.

Δείτε την ανάρτηση

«Κάθε φορά που δημοσιεύω κάτι – και παρεμπιπτόντως, αυτό συμβαίνει από τότε που ήμουν περίπου 30 ετών – κατηγορούμαι ότι έχω κάνει μια μη αναγνωρίσιμη χειρουργική επέμβαση /χρησιμοποιώ μπότοξ χρησιμοποιώ fillers /έχω εμμονή με το να φαίνομαι νεότερη, και είναι πραγματικά ένας τόσο κουραστικός και διακριτικά μοχθηρός τρόπος να εκφοβίζεις ένα άτομο», συνέχισε η ηθοποιός.

Η Μπέκινσεϊλ είπε ότι πάντα συναντά επικριτές στο διαδίκτυο που γράφουν: «Θεέ μου, είσαι αγνώριστη» ή «Θεέ μου, δεν μοιάζεις πια με τον εαυτό σου».

«Συμβαίνει συνεχώς και συνήθως είναι γυναίκες αυτές που το κάνουν», πρόσθεσε. «Προφανώς έχω γεράσει, όλοι γερνούν- δεν με απασχολεί και πολύ η γήρανση -γιατί βρήκα τον πατέρα μου νεκρό σε ηλικία 5 ετών».

Η Βρετανίδα ηθοποιός συνέχισε λέγοντας ότι πέρασε τα εφηβικά της χρόνια και τη δεκαετία των 20 «τραυματισμένη από έντονο άγχος και κρίσεις πανικού», πιστεύοντας ότι θα πεθάνει από καρδιακή προσβολή όπως ο πατέρας της, καθώς συχνά βρισκόταν στα επείγοντα περιστατικά.

«Το γεγονός ότι ένα από τα σημαντικότερα πράγματα για τα οποία με εκφοβίζουν είναι η υπόθεση ότι δεν μπορώ να χειριστώ την ιδέα ότι μεγαλώνω είναι τόσο βαθιά ειρωνικό, όταν ο τρόμος που με κατακλύζει ήταν ότι δεν πίστευα ποτέ ότι θα έβλεπα καν το τέλος της δεκαετίας των 20», συνέχισε.

Συγκρίνοντας τα δύο βίντεο, η Μπέκινσεϊλ εξήγησε ότι αυτό από τα νεανικά της χρόνια τραβήχτηκε όταν ζούσε στο Ηνωμένο Βασίλειο και «ήταν πιο χλωμή.

«Συνήθιζα να βγάζω τα φρύδια μου… Είχα ένα πιο γεμάτο πρόσωπο, όπως οι περισσότεροι από εμάς στα τέλη της εφηβείας και στα 20 μας. Οι τεχνικές μακιγιάζ ήταν ματ, όχι σχεδόν τόσο γυαλιστερές», είπε.

Το δεύτερο βίντεο έδειχνε τη σταρ στο King’s Trust 2024 Global Gala την περασμένη εβδομάδα, καθώς φαινόταν ανανεωμένη μετά την παραμονή της στο νοσοκομείο.

Η Μπέκινσεϊλ παραδέχτηκε ότι δεν πίστευε ότι η ανάρτησή της θα σταματούσε τους haters, αλλά ήλπιζε ότι οι επικριτές θα μπορούσαν τουλάχιστον να πάρουν ένα ακόμη μάθημα.

«Το ποστάρω επίσης επειδή όποια κι αν είναι η εμφάνιση κάποιου, το να τον κατηγορείς συνεχώς για πράγματα που δεν έχει κάνει ή να έχει εμμονή με τη νεότητα, ενώ στην πραγματικότητα, αυτή τη στιγμή έχω εμμονή με το να ξεπεράσω την απώλεια, είναι εκφοβισμός», κατέληξε. «Σας παρακαλώ, σταματήστε τώρα».

Η απόφαση της Μπέκινσεϊλ να μιλήσει έρχεται λίγες εβδομάδες αφότου πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά από μια μυστηριώδη ασθένεια.

https://creta24.gr/keit-bekinseil-diepsefse-oti-ekane-plastiki-epemvasi-meta-tin-polymini-paramoni-tis-sto-nosokomeio/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button