Lifestyle

Καίτη Κωνσταντίνου: Δεν πιστεύω σε remake των «Εγκλημάτων», γεράσαμε

Η Καίτη Κωνσταντίνου έδωσε συνέντευξη και μίλησε μεταξύ άλλων, για τη σειρά «Εγκλήματα».

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Δύο στις Δέκα» και αρχικά, ανέφερε: «Δεν ήταν πολύ εύκολο να περάσει το σενάριο των “Εγκλημάτων” στα κανάλια. Τα πρώτα επεισόδια δεν είχαν πάει καλά στην τηλεθέαση. Μετά όμως ξέφυγε».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Είχε τολμηρούς χαρακτήρες για την εποχή, είχε την πόρνη, την γυναίκα που σκοτώνει τον άντρα της. Σήμερα δεν βλέπουμε κωμωδίες, έχει πέσει πολύ δράμα και δεν ξέρω γιατί».

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να γίνει remake της σειράς. «Του χρόνου θα βρίσκομαι στην κωμωδία των Ρέππα – Παπαθανασίου. Δεν πιστεύω σε remake των “Εγκλημάτων”. Γεράσαμε. Δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο και δεν μου αρέσει κιόλαας. Ένα, δύο επεισόδια επετειακά, ναι», δήλωσε.

Τέλος, για τον ρόλο της «Σωσώς» που την έχει στιγματίσει, δήλωσε: «Δεν με ενοχλεί να μου μιλήσουν στον δρόμο, να μου πουν “τι κάνεις Σωσώ;”. Δεν μπορείς να τσαντίζεσαι με την αναγνωρισιμότητα. Μια κυρία στον δρόμο, την εποχή των “Εγκλημάτων” μου είπε “μπορείτε να σκοτώσετε τον άνδρα σας, γιατί δεν μπορώ να κάνω εγώ το ίδιο στον δικό μου;”».

https://creta24.gr/kaiti-konstantinou-den-pistevo-se-remake-ton-egklimaton-gerasame/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button