Lifestyle

Κωνσταντάκη: «Έκανα πλαστική στη μύτη. Δεν μου αρέσουν τα δόντια μου, να τα αλλάξω τώρα στα 50 μου;»

Η Μαρία Κωνσταντάκη διανύει μια πολύ όμορφη και πάνω απ’ όλα δημιουργική φάση της ζωής της. Η ίδια μίλησε στην εκπομπή του Alpha για διάφορα.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην εξωτερική της εμφάνιση λέγοντας ότι παρόλο που δεν της αρέσουν τα δόντια της, δεν έχει σκοπό να πάει να τα φτιάξει τώρα.

«Φέτος ήταν μια δημιουργική χρονιά για μένα. Το να κάνω μια εκπομπή με ζώα, με κάνει να τα ξεχνάω όλα. Δεν σκέφτομαι να συγκατοικήσω με έναν σύντροφο, πιέστηκα όταν το έκανα, θέλω το χώρο μου.

 

konstantaki.jpg

Το πιο αστείο κομπλιμέντο που μου έχουν κάνει είναι ότι είμαι έξυπνη, καλή και να μην στεναχωριέμαι που δεν είμαι όμορφη. Έχω υπάρξει ανασφαλής εμφανισιακά. Έκανα πλαστική στη μύτη μου, στα 22, γιατί δεν μου άρεσε. Δεν μου αρέσουν και τα δόντια μου, αλλά να τα αλλάξω τώρα στα 50 μου;», είπε αρχικά η Μαρία Κωνσταντάκη.

Και συνέχισε: «Έχω ερωτευτεί 3-4 φορές στη ζωή μου πολύ έντονα. Μετά τα 30 μου έφυγε η επιθυμία να κάνω οικογένεια. Η μεγαλύτερή μου σχέση ήταν δυόμιση χρόνια. Δεν τρώω κρέας, αλλά θα πάω σε μια ψησταριά με τους φίλους μου. Με φλερτάρουν νεότερα παιδιά αλλά δεν θα μπορούσα να είμαι μαζί τους. Ενεργειακά θα ήθελα να είμαι με έναν 80άρη».

Δείτε το απόσπασμα από το Happy Day:

 

πηγή: creta24

konstantaki-ekana-plastiki-sti-myti-den-mou-aresoun-ta-dontia-mou-na-ta-allaxo-tora-sta-50-mou/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button