Lifestyle

Μαρίλλη, τι φοράς σήμερα και πόσο κοστίζει;

— Ποια είσαι και με τι ασχολείσαι;
Είμαι η Μαρίλλη, το πρόσωπο πίσω από τις @Frau.les, μια εταιρεία που διοργανώνει events και bazaars και ταυτόχρονα λειτουργεί ως brand. Σκοπός είναι η συνεργασία με καλλιτέχνες και γυναικείες επιχειρήσεις και η προώθησή τους είτε μέσω της συμμετοχής τους στα bazaar είτε μέσω της δημιουργίας προϊόντων για το brand, αντίστοιχα.

— Πώς διαλέγεις τα ρούχα σου;Συνήθως προγραμματίζω όλες τις υποχρεώσεις μου τη μία μετά την άλλη, όποτε είμαι συχνά όλη τη μέρα έξω. Γι’ αυτό επιλέγω ρούχα που με κάνουν να νιώθω άνετα αλλά και μου δίνουν αυτοπεποίθηση, πάντα με κάποιο χρώμα και πολλά κοσμήματα. 

Συνήθως προγραμματίζω όλες τις υποχρεώσεις μου τη μία μετά την άλλη, όποτε είμαι συχνά όλη τη μέρα έξω. Γι’ αυτό επιλέγω ρούχα που με κάνουν να νιώθω άνετα αλλά και μου δίνουν αυτοπεποίθηση, πάντα με κάποιο χρώμα και πολλά κοσμήματα. 

— Τι έχεις στις τσέπες σου;
Ένα lipgloss, το blu μου και αυτοκόλλητα Frau.les που κολλάω σε random σημεία της Αθήνας.

Μαρίλλη, τι φοράς σήμερα και πόσο κοστίζει; Facebook Twitter
Φωτ.: Πάρις Ταβιτιάν/LIFO

— Τι φοράς τώρα και πόσο κοστίζει;
Τα δαχτυλίδια μου είναι όλα της μαμάς μου, η αλυσίδα-ζώνη είναι της @2nd2_secondtwo (€70), το μπρελόκ από το brand μου (€14), το παντελόνι από ανταλλαγή ρούχων που κάνω με τις φίλες μου, η μπλούζα από Zara (€15) και τα παπούτσια Adidas Gazelle (€120).

— Πού πας τώρα;
Έχω κανονίσει καφέ με τη φίλη μου Κατερίνα @itsppak που είναι γραφίστρια, για να φτιάξουμε μαζί την αφίσα του επόμενου bazaar μου στο Μπάγκειον. 

*Οι Frau.les διοργανώνουν το δεύτερο Creators’ Market της χρονιάς στο ξενοδοχείο Μπάγκειον στις 27-28 Απριλίου. Με 75 συμμετέχοντες με χειροποίητα προϊόντα, DJ sets, drag performance, φαγητό και ποτά. Περισσότερες πληροφορίες στο @frau.les!

@marillyk @frau.les

Το άρθρο δημοσιεύθηκε στην έντυπη LiFO.

To νέο τεύχος της LiFO δωρεάν στην πόρτα σας με ένα κλικ.

https://www.lifo.gr/tropos-zois/fashion/marilli-ti-foras-simera-kai-poso-kostizei

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button