Lifestyle

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (2-8/3/2023)

ΚΡΙΟΣ

Ο μήνας ξεκινά με τη σύνοδο Αφροδίτης – Δία στις 2/3 στο ζώδιό σας, που έχει επεκτατικό χαρακτήρα. Θέστε νέους στόχους και κυνηγήστε τα όνειρά σας. Στις 3/2 ο Ερμής εισέρχεται στους Ιχθύς και μέχρι τις 19/3 θα είναι εξαιρετική εποχή για να εξασκήσετε τα ταλέντα σας και να ασχοληθείτε με την ενδυνάμωση του ψυχισμού σας. Στις 7/3 ακολουθεί ο Κρόνος, ο οποίος θα παραμείνει στους Ιχθύς μέχρι τις 25/5/2025. Για εσάς θα είναι μια περίοδος κατά την οποία θα πρέπει να δουλέψετε με τον εαυτό σας προκειμένου να ξεπεράσετε ανασφάλειες που σας κρατούν στάσιμους και να αποφεύγετε δυσάρεστες σκέψεις. Την ίδια μέρα πραγματοποιείται η Πανσέληνος στην Παρθένο, η οποία μπορεί να σημάνει την ολοκλήρωση ενός κύκλου στα επαγγελματικά σας ή σε ένα θέμα υγείας που σας απασχολεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Με εσωστρεφή διάθεση σας βρίσκει ο μήνας τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο. Με τη σύνοδο Αφροδίτης – Δία στις 2/3, ωστόσο, είναι μια καλή εποχή για να αναπληρώσετε τις δυνάμεις σας και να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις σας. Με την είσοδο του Ερμή στους Ιχθύς στις 3/3 θα δώσετε έμφαση στις σχέσεις με φίλους και σε ό,τι αφορά την κοινωνική σας δικτύωση και μέχρι τις 19/3 θα έχετε πολλές επαφές με άτομα με τα οποία έχετε κοινό σκοπό. Στις 7/3 ακολουθεί ο Κρόνος, ο οποίος θα παραμείνει μέχρι τις 25/5/2025. Tα επόμενα δύο χρόνια θα επανεξετάσετε σχέσεις με άτομα με τα οποία είχατε κοινό όραμα ή σας συνδέει μια δυνατή φιλία και ενδεχομένως ορισμένες να λήξουν άδοξα. Η Πανσέληνος στην Παρθένο την ίδια μέρα αφορά τα ερωτικά σας ή τα παιδιά, και καθώς συμμετέχει και ο Ουρανός από το ζώδιό σας, να αναμένετε σημαντικές εξελίξεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Μάρτιος είναι ο μήνας των εξελίξεων και κάποια θέματα που είχαν μπλοκάρει δρομολογούνται. Στις 2/3 η σύνοδος Αφροδίτης – Δία φέρνει ευκαιρίες για να αναπτύξετε το δίκτυο των συνεργατών σας και νέα πρόσωπα που έρχονται στη ζωή σας θα σας ωφελήσουν ποικιλοτρόπως. Στις 3/3 ο κυβερνήτης σας Ερμής εισέρχεται στους Ιχθύς και καθώς θα διανύει τον τομέα της καριέρας και της φήμης μέχρι τις 19/3, θα πρέπει να στρέψετε την προσοχή στις φιλοδοξίες σας και να επιδιώξετε επαφές με πρόσωπα που θα σας στηρίξουν. Στις 7/3 ακολουθεί ο Κρόνος που σας κάνει πειθαρχημένους και θα πάρετε πολύ σοβαρές αποφάσεις. Μέχρι τις 25/5/2025 μπορεί να αποκτήσετε κάποια ηγετική θέση και να διακριθείτε για τις ικανότητές σας. Η Πανσέληνος στην Παρθένο την ίδια μέρα κλείνει ένα κεφάλαιο που αφορά την οικιακή σας ζωή και δίνει ευκαιρίες για νέα γεγονότα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σημαντικές οι εξελίξεις στα επαγγελματικά σας με τη σύνοδο Αφροδίτης – Δία στις 2/3 και, απ’ ό,τι φαίνεται, ο Μάρτιος θα είναι πιο θετικός μήνας. Επαφές με εργοδότες και πρόσωπα εξουσίας θα έχουν αίσια αποτελέσματα και θα κερδίσετε την εκτίμησή τους. Στις 3/3 ο Ερμής εισέρχεται στους Ιχθύς και φέρνει νέα που αφορούν ένα ταξίδι, τις σπουδές ή συνεργασίες με το εξωτερικό. Μέχρι τις 19/3 διοχετεύστε την ενέργειά σας σε ό,τι θεωρείτε πιο σημαντικό και αξιοποιήστε τις επικοινωνιακές και μαθησιακές σας δεξιότητες. Στις 7/3 ακολουθεί ο Κρόνος, ο οποίος θα παραμείνει μέχρι τις 25/5/2025. Ο συγκεκριμένος πλανήτης ανταμείβει τις προσπάθειες και δίνει ευκαιρίες για κατάκτηση στόχων που είναι συγκεκριμένοι και για τους οποίους έχετε κοπιάσει πραγματικά. Η Πανσέληνος στην Παρθένο την ίδια μέρα ολοκληρώνει έναν κύκλο σπουδών ή μια εμπορική συμφωνία και πλέον θα έχετε τη δυνατότητα να ανοίξετε τα φτερά σας προς νέες κατευθύνσεις.

ΛΕΩΝ

Μια ευνοϊκή περίοδος για σπουδές και επέκταση των επαγγελματικών σας δραστηριοτήτων ξεκινάει με τη σύνοδο Αφροδίτης – Δία στις 2/3 και θα ανταμειφθούν οι κόποι σας. Ένα ταξίδι για επαγγελματικούς σκοπούς θα φέρει περισσότερα έσοδα, ενώ θα έχουν αίσιες εξελίξεις και νομικές υποθέσεις. Ο Ερμής με την είσοδό του στους Ιχθύς στις 3/3 προμηνύει πως θα γίνουν πολλές επαφές για οικονομικές διαπραγματεύσεις και με κάποιον τρόπο μέχρι τις 19/3 θα αυξήσετε το εισόδημά σας. Στις 7/3 τον ακολουθεί ο Κρόνος που μπορεί να σημάνει το ξεκίνημα μιας νέας εποχής για έσοδα μέσω κοινών πόρων. Τα επόμενα δύο χρόνια θα καταφέρετε να βάλετε σε μια τάξη τον προϋπολογισμό σας και να εξοικονομήσετε χρήματα. Η Πανσέληνος στην Παρθένο την ίδια μέρα προμηνύει κάποια σημαντική εξέλιξη στα οικονομικά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάτι που περιμένετε εδώ και αρκετό καιρό με αδημονία και μπορεί να αφορά τα οικονομικά σας θα πραγματοποιηθεί στις 2/3 με τη σύνοδο Αφροδίτης – Δία και θα μπει ένα τέλος στην αγωνία σας. Εξαιρετική μέρα για όσους σκοπεύετε να ζητήσετε δάνειο ή να διευθετήσετε κάποια οφειλή. Οι ελεύθεροι αξιοποιήστε τη γοητεία σας που θα είναι στα ύψη. Από τις 3/3 που εισέρχεται ο Ερμής στους Ιχθύς θα πρέπει να στρέψετε την προσοχή σας στην επικοινωνία με συνεργάτες και άτομα που παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Στις 7/3 ακολουθεί ο Κρόνος, ο οποίος θα παραμείνει μέχρι τις 25/5/2025. Κάποια σχέση ή συνεργασία, ακόμη κι αν ήταν πολυετής, μπορεί να λήξει αν νιώσετε πως δεν ικανοποιεί πλέον τις ανάγκες σας. Την ίδια μέρα η Πανσέληνος στο ζώδιό σας σάς ενθαρρύνει να δώσετε έμφαση στην προσωπική σας βελτίωση.

ΖΥΓΟΣ

Ο μήνας σάς βρίσκει πρόθυμους να ρίξετε τους τόνους προκειμένου να βελτιώσετε τις σχέσεις σας και μια πολύ δυνατή μέρα για νέες συνεργασίες ή ακόμη και για γάμο ή συμβίωση είναι στις 2/3 που πραγματοποιείται η σύνοδος Αφροδίτης – Δία. Στις 3/3 ο Ερμής εισέρχεται στους Ιχθύς και ξεκινά μια πολύ επικοινωνιακή φάση στα επαγγελματικά σας. Μέχρι τις 19/3 θα είναι εξαιρετική εποχή για να στείλετε βιογραφικά, να δώσετε συνεντεύξεις και να κάνετε επαφές για την προώθηση δεξιοτήτων και υπηρεσιών. Στις 7/3 ακολουθεί ο Κρόνος, ο οποίος θα παραμείνει μέχρι τις 15/5/2025. Όσοι είστε αποφασισμένοι να κυνηγήσετε ευκαιρίες και δεν πτοηθείτε από κάποιες προκλήσεις, θα έχετε σημαντική επαγγελματική ανέλιξη. Η Πανσέληνος στην Παρθένο την ίδια μέρα σάς καλεί να ασχοληθείτε με τη φυσική και ψυχική σας ευεξία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με ευκαιρίες στα επαγγελματικά σας ξεκινά ο Μάρτιος, καθώς πραγματοποιείται η σύνοδος Αφροδίτης – Δία στις 2/3, μια πολύ τυχερή όψη. Στείλτε βιογραφικά, καθώς οι πιθανότητες να υπάρξει ανταπόκριση είναι πολλές. Αν δώσετε συνεντεύξεις, επιστρατεύστε την αυτοπεποίθησή σας. Με την είσοδο του Ερμή στους Ιχθύς στις 3/3 είναι μια καλή εποχή για να προωθήσετε τα ταλέντα σας, να φλερτάρετε οι ελεύθεροι και οι γονείς να βελτιώσετε την επικοινωνία με τα παιδιά. Στις 7/3 ακολουθεί ο Κρόνος, ο οποίος θα συνεχίσει τη διέλευσή του μέχρι τις 25/5/2025. Μέσα σ’ αυτό το διάστημα θα σας παρουσιαστούν ευκαιρίες για να ικανοποιήσετε τις προσδοκίες σας, αρκεί να έχετε την απαραίτητη ωριμότητα και σιγουριά. Η Πανσέληνος στην Παρθένο την ίδια μέρα δείχνει πως πρέπει να υπάρξει ισορροπία μεταξύ της ερωτικής και κοινωνικής σας ζωής.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ερωτική σας ζωή βελτιώνεται αισθητά και ο μήνας σάς βρίσκει πολύ αισιόδοξους. Στις 2/3 είναι μια πολύ σημαντική μέρα, καθώς η σύνοδος Αφροδίτης – Δία φέρνει ένα νέο πρόσωπο που μπαίνει δυναμικά στη ζωή σας και θα σας προκαλέσει πρωτόγνωρα συναισθήματα. Στις 3/3 ο Ερμής εισέρχεται στους Ιχθύς και φέρνει στην επιφάνεια θέματα που αφορούν την οικιακή σας ζωή. Μέχρι τις 19/3 είναι ιδανική εποχή για να έρθετε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Στις 7/3 ακολουθεί ο Κρόνος, ο πλανήτης που φέρνει τη μετάβαση σε μια νέα φάση, και κάποιες αλλαγές θα είναι αναπόφευκτες μέχρι τις 25/5/2025. Με την Πανσέληνο στην Παρθένο την ίδια μέρα θα διαπιστώσετε πως έχετε ρίξει όλο το βάρος στα επαγγελματικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εποχή σημαντικών εξελίξεων είναι για εσάς καθώς στις 2/3 η σύνοδος Αφροδίτης – Δία δίνει ευκαιρίες για αύξηση εσόδων και θα βάλετε αρκετές από τις υποχρεώσεις και τις οφειλές σας σε μια τάξη. Ιδανική στιγμή για απόκτηση κατοικίας. Από τις 3/3 που εισέρχεται ο Ερμής στους Ιχθύς, θα δώσετε έμφαση στην επικοινωνία και μέχρι τις 19/3 θα έχετε κάποια καλά νέα που θα αφορούν μια εμπορική συμφωνία ή θέματα εκπαίδευσης. Στις 7/3 ακολουθεί ο Κρόνος και μέσα στα επόμενα δύο χρόνια μπορεί να ολοκληρώσετε έναν κύκλο μαθημάτων ή τη συγγραφή ενός βιβλίου. Όπως και να έχει, θα οδηγηθείτε σε ένα καλύτερο στάδιο της ζωής σας και θα αυξήσετε τη δημοτικότητά σας. Η Πανσέληνος στην Παρθένο την ίδια μέρα μιλά για έναν νέο έρωτα σε ένα ταξίδι που θα κάνετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Μάρτιος είναι ο μήνας κατά τον οποίο θα δείτε τις προσπάθειές σας να αποδίδουν καρπούς, ξεκινώντας με τη σύνοδο Αφροδίτης – Δία στις 2/3. Εκδόσεις, δημοσιεύσεις, εκπαίδευση και προώθηση υπηρεσιών βελτιώνοντας τα οικονομικά σας. Στις 3/3 ο Ερμής εισέρχεται στους Ιχθύς και καθώς θα διανύει μέχρι τις 19/2 τον τομέα των χρημάτων σας, θα είναι εξαιρετική εποχή για διαπραγματεύσεις, συμφωνίες και ακριβές αγορές. Στις 7/3 ακολουθεί ο Κρόνος, που θα παραμείνει μέχρι τις 25/5/2025. Μπορεί να διανύετε κάποιες φάσεις όπου θα σας δυσκολεύουν τα οικονομικά, πολλά όμως θα εξαρτηθούν και από τη διαχείριση των πόρων σας. Αν αποφεύγετε τις επιπολαιότητες και κρατάτε άμυνες, θα έχετε περισσότερη άνεση. Η Πανσέληνος στην Παρθένο την ίδια μέρα μιλά για μια σημαντική απόφαση για ένα οικονομικό θέμα.

ΙΧΘΥΣ

Ο Μάρτιος ξεκινά με τη σύνοδο Αφροδίτης – Δία στις 2/3 που φέρνει τύχη και ευκαιρίες για αύξηση του εισοδήματός σας και θα βγείτε κερδισμένοι μέσω διαπραγματεύσεων και συμφωνιών. Στις 3/3 ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιό σας αυξάνοντας τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες και θα κερδίζετε τις εντυπώσεις σε επαφές για επαγγελματικούς ή προσωπικούς σκοπούς. Μέχρι τις 19/3 δώστε έμφαση στο επικοινωνιακό κομμάτι της δουλειάς σας. Στις 7/3 εισέρχεται και ο Κρόνος επίσης στο ζώδιό σας και μέχρι τις 25/2/2025 θα σας απασχολήσουν αρκετές φορές το μέλλον και η εξέλιξή σας, κάτι που θα σας δίνει ώθηση να κυνηγάτε τα όνειρά σας. Θέστε συγκεκριμένους στόχους και μην σπαταλήσετε τον χρόνο σας σε επαγγέλματα ή σχέσεις που δεν θα ικανοποιούν τις προσδοκίες σας. Η Πανσέληνος στην Παρθένο την ίδια μέρα φέρνει σε κόντρα τις επιθυμίες σας με τις ανάγκες των άλλων.

πηγή: lifo

tropos-zois/living/oi-astrologikes-problepseis-tis-ebdomadas-2-832023

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button