Lifestyle

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (1-7/6/2023) 

ΚΡΙΟΣ

Ο μήνας σάς βρίσκει απασχολημένους με οικονομικά ζητήματα, καθώς η Σελήνη διανύει τον Σκορπιό και η ανάγκη σας για αύξηση του εισοδήματός σας μπορεί να σας οδηγήσει σε παρακινδυνευμένες ενέργειες. Στις 4/6 η πανσέληνος στον Τοξότη επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο και αφορά την πνευματική σας ανάπτυξη και την επικοινωνία. Ένας κύκλος σπουδών ή μια επιχειρηματική προσπάθεια ολοκληρώνεται και σας δίνεται η ευκαιρία να ανοίξετε τα φτερά σας προς νέες κατευθύνσεις. Την ίδια μέρα ο Ερμής, σε σύνοδο με τον Ουρανό, μπορεί να προκαλέσει ανατροπές σε οικονομικές υποθέσεις και πρέπει να κρατήσετε άμυνες. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Λέοντα στις 5/6 ξεκινάει ένα διάστημα με πολλές ευκαιρίες για βελτίωση της ερωτικής σας ζωής και απόκτηση παιδιού. Μέχρι τις 9/10 η έμπνευσή σας θα είναι στα ύψη και η γοητεία σας θα μαγνητίζει τα βλέμματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις και οι συνεργασίες θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον σας με τη Σελήνη στον Σκορπιό και ο μήνας ξεκινά με έντονο προβληματισμό. Οι προσωπικές σας ανάγκες έρχονται σε κόντρα με τις απαιτήσεις των άλλων και μπορεί να προκληθούν συγκρούσεις. Η πανσέληνος στον Τοξότη στις 4/6 δίνει έμφαση σε κοινούς πόρους και χρήματα που προέρχονται μέσω τρίτων. Η σύνοδος Ερμή – Ουρανού την ίδια μέρα στο ζώδιό σας θα εντείνει την ανάγκη σας για αλλαγές στη ζωή σας, αλλά δεν θα είναι κατάλληλη στιγμή για λήψη αποφάσεων. Ο κυβερνήτης σας Αφροδίτη εισέρχεται στον Λέοντα στις 5/6 στον τομέα της οικιακής σας ζωής και μέχρι τις 9/10 θα επικρατεί αρμονία και θα ασχοληθείτε περισσότερο με τις ανάγκες αγαπημένων προσώπων. Εξαιρετική εποχή για να βελτιώσετε τον χώρο σας ή να αγοράσετε ένα ακίνητο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ιούνιος σάς βρίσκει απασχολημένους με τα επαγγελματικά σας, καθώς η Σελήνη διανύει τον Σκορπιό και σας υπενθυμίζει πως πρέπει να ισορροπήσετε τον χρόνο μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής, ώστε να δώσετε έμφαση στη φυσική σας κατάσταση. Περιορίστε τις ευθύνες σας εφόσον είναι εφικτό και υιοθετήστε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Στις 4/6 η πανσέληνος στον Τοξότη ενεργοποιεί τον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων και αν υπάρχει κάποια σχέση ή συνεργασία που δεν σας ικανοποιεί, θα λήξει άδοξα. Ωστόσο, αν καταφέρει να αντέξει κάποια κρίση, θα αποκτήσει πιο γερά θεμέλια. Την ίδια μέρα ο κυβερνήτης σας Ερμής, σε σύνοδο με τον Ουρανό, σας βάζει σε διαδικασία επαναπροσδιορισμού των αναγκών σας και είναι μια καλή στιγμή για να αφήσετε πίσω το παρελθόν. Στις 5/6 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Λέοντα και μέχρι τις 9/10 θα ευνοηθούν θέματα εκπαίδευσης και η προώθηση υπηρεσιών.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με δημιουργική διάθεση σάς βρίσκει ο Ιούνιος, καθώς ξεκινάει με τη Σελήνη στον Σκορπιό, ενώ θα σας απασχολήσουν πολύ έντονα και τα ερωτικά σας. Αν σκοπεύετε να κάνετε κάποια επένδυση, καλύτερα να το αποφύγετε. Θα υπάρξουν έκτακτες ανάγκες που θα πρέπει να διευθετηθούν. Στις 4/6 η πανσέληνος στον Τοξότη τονίζει τον τομέα της εργασίας και της υγείας και επηρεάζει τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο. Αν έχετε αναλάβει περισσότερες ευθύνες απ’ όσες μπορείτε να αντέξετε, προσπαθήστε να μοιράσετε αρμοδιότητες σε τρίτους. Ένα σημαντικό έργο ολοκληρώνεται και ήρθε η εποχή να ρίξετε τους ρυθμούς σας και να ξεκουραστείτε. Η σύνοδος Ερμή – Ουρανού την ίδια μέρα μπορεί να προκαλέσει προκλήσεις στην εφαρμογή ιδεών ή ανάγκη για νέες παρέες. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Λέοντα από τις 5/6 και μέχρι τις 9/10 τα οικονομικά σας θα έχουν ανοδική πορεία.

ΛΕΩΝ

Ο Ιούνιος σάς βρίσκει επικεντρωμένους σε θέματα της οικιακής σας ζωής, καθώς ξεκινάει με τη Σελήνη στον Σκορπιό, και ίσως νιώσετε πιεσμένοι λόγω αυξημένων υποχρεώσεων. Ωστόσο, τα οικονομικά σας βελτιώνονται μέσω κοινών πόρων και θα σας φύγει το άγχος σχετικά με τη διευθέτηση οφειλών. Στις 4/6 η πανσέληνος στον Τοξότη αφορά κυρίως τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο και τονίζει τον τομέα της δημιουργικότητας και των απολαύσεων. Θέματα σπουδών και ό,τι αφορά τη σταδιοδρομία σας έρχονται σε κόντρα με την ανάγκη σας για ψυχαγωγία και πρέπει να παραμείνετε πειθαρχημένοι. Ενδεχομένως να προκύψουν δυσκολίες στην επικοινωνία με το ταίρι σας. Με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιό σας από τις 5/6 ο ερωτισμός σας θα είναι σε υψηλά επίπεδα. Μέχρι τις 9/10 θα είναι ιδανική εποχή για να βελτιώσετε την εμφάνιση και την ερωτική σας ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σπουδές, σύντομες μετακινήσεις και προώθηση υπηρεσιών θα αποτελέσουν βασικό σας μέλημα, καθώς ο μήνας ξεκινάει με τη Σελήνη στον Σκορπιό, αλλά θα πρέπει να αποφύγετε την ανάληψη πολλών ευθυνών. Μια πρόταση συνεργασίας σε μακρινό προορισμό εξετάστε τη διεξοδικά και ενημερωθείτε προτού δεσμευτείτε. Η πανσέληνος στον Τοξότη στις 4/6 φέρνει στην επιφάνεια θέματα της οικιακής σας ζωής. Οι ανάγκες της οικογένειας σε συνδυασμό με τις απαιτήσεις της δουλειάς θα εξαντλήσουν τις δυνάμεις σας και πρέπει να θέσετε νέες προτεραιότητες. Ίσως χρειαστεί να απορρίψετε την ανάληψη ενός έργου για να επικεντρωθείτε στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Από τις 5/6, που εισέρχεται η Αφροδίτη στον Λέοντα, ξεκινάει μια φάση μέχρι τις 9/10 που θα είστε πιο εσωστρεφείς και θα προτιμάτε πιο ιδιωτικές στιγμές είτε για να εξασκήσετε τα ταλέντα σας ή επειδή θα αφοσιωθείτε στη σχέση σας.

ΖΥΓΟΣ

Ο μήνας ξεκινάει με τη Σελήνη στον Σκορπιό που τονίζει τον τομέα των οικονομικών σας και ενώ αυξάνεται το εισόδημά σας μέσω της εργασίας, προκύπτουν έκτακτα έξοδα, επομένως πρέπει να αποφύγετε τις άσκοπες δαπάνες προκειμένου να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας. Πολύ καλή στιγμή για αναζήτηση νέας απασχόλησης με καλύτερες αποδοχές. Στις 4/6 η πανσέληνος στον Τοξότη αφορά την επικοινωνία και την εκπαίδευση και επηρεάζει τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο. Ένας κύκλος μαθημάτων ολοκληρώνεται και μπορείτε να απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας ή ένα ταξίδι φτάνει στο τέλος του και θέλετε να ανακαλύψετε καινούργια μέρη. Την ίδια μέρα η σύνοδος Ερμή – Ουρανού μπορεί να προκαλέσει αστάθεια στην ερωτική σας ζωή. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Λέοντα στις 5/6 η κοινωνική σας ζωή θα είναι πιο ευχάριστη και οι σχέσεις με φίλους σε αρμονία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας ξεκινάει ο μήνας και θα επικεντρωθείτε σε προσωπικά σας θέματα και στη βελτίωση της εικόνας σας. Η αισιοδοξία σας είναι σε υψηλά επίπεδα και η εμφάνισή σας θα αποτελέσει βασικό σας μέλημα, αλλά θα πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές με τα χρήματα, καθώς στις 4/6 η πανσέληνος στον Τοξότη αφορά τα οικονομικά και επηρεάζει τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο. Κοινοί πόροι, κληρονομικά ζητήματα, επενδύσεις, μπορεί να αποτελέσουν πηγή εντάσεων. Την ίδια μέρα η σύνοδος Ερμή – Ουρανού προμηνύει κάποιες ξαφνικές αλλαγές σχετικά με μια συνεργασία ή την επισημοποίηση μιας σχέσης. Η Αφροδίτη στις 5/6 εισέρχεται στον Λέοντα και φέρνει ευκαιρίες για επιτυχίες στην καριέρα. Μέχρι τις 9/10 μπορείτε να πετύχετε πολλά, αρκεί να έχετε συγκεκριμένο πλάνο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επαγγελματικά ζητήματα και θέματα υγείας έρχονται στο προσκήνιο στο ξεκίνημα του μήνα, καθώς η Σελήνη διανύει τον Σκορπιό που σας υπενθυμίζει πως πρέπει να μην παραμελείτε τον εαυτό σας. Προσπαθήστε να μην πιέζεστε τόσο πολύ με προθεσμίες και καθήκοντα και φροντίστε να περνάτε ποιοτικό χρόνο. Η πανσέληνος στο ζώδιό σας στις 4/6 επηρεάζει τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο και δίνει έμφαση σε ό,τι θεωρείτε πιο σημαντικό. Μπορεί να είναι η προσωπική σας ζωή ή οι επιθυμίες σας, οι οποίες έρχονται σε αντίθεση με προσώπων του περιβάλλοντός σας και μπορεί να δοκιμαστούν οι σχέσεις σας. Ενδεχομένως να προκύψει μια πρόταση συνεργασίας που θα σας βάλει σε βάλει σε δίλημμα. Από τις 5/6, που εισέρχεται η Αφροδίτη στον Λέοντα, και μέχρι τις 9/10 θα είναι εξαιρετική εποχή για σπουδές, ταξίδια και νέες γνωριμίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ερωτική σας ζωή είναι περίπλοκη και ο μήνας ξεκινάει με εντάσεις. Η Σελήνη στον Σκορπιό, σε δυσαρμονικές όψεις με τον Δία και τον Άρη, προκαλεί αστάθεια στις σχέσεις με φιλικά σας πρόσωπα. Σκεφτείτε τι είναι πιο σημαντικό για εσάς και πράξτε αναλόγως. Στις 4/6 η πανσέληνος στον Τοξότη αφορά τον ψυχισμό σας και επηρεάζει τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο. Κάτι μπορεί να σας ζορίζει αυτή την εποχή σχετικά με τα επαγγελματικά σας και πρέπει να ρίξετε τους ρυθμούς προκειμένου να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση και να τονώσετε το ηθικό σας. Η ρουτίνα σάς έχει καταβάλει και πρέπει να υιοθετήσετε νέες συνήθειες που θα συμβάλουν στην ψυχική σας ανάταση. Στις 5/6 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Λέοντα και θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες για βελτίωση της ερωτικής σας ζωής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η καριέρα και η φήμη σας είναι βασικό σας μέλημα, καθώς η Σελήνη διανύει τον Σκορπιό και επειδή τα οικονομικά σας βελτιώνονται, ενδεχομένως να σκέφτεστε να βάλετε σε εφαρμογή ένα νέο εγχείρημα. Ωστόσο κάποιες υποχρεώσεις οικονομικής φύσεως μπορεί σας να φρενάρουν. Η πανσέληνος στον Τοξότη στις 4/6 ενεργοποιεί τον τομέα της κοινωνικής σας δικτύωσης και επηρεάζει τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο. Θέματα παιδιών αποκτούν ομαλή πορεία και έχετε περισσότερο χρόνο για κοινωνική ζωή ή μπορεί να ολοκληρώνεται η εφαρμογή μιας ιδέας και να απολαμβάνετε τους καρπούς των κόπων σας. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Λέοντα στις 5/6 στον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων θα υπάρχει αρμονία και η επικοινωνία θα είναι ευχάριστη. Μέχρι τις 9/10 μπορεί να προκύψει μια πολλά υποσχόμενη συνεργασία.

ΙΧΘΥΣ

Με αυξημένη διάθεση για περιπέτεια και ταξίδια σάς βρίσκει ο Ιούνιος με τη Σελήνη στον Σκορπιό και είναι εξαιρετική εποχή για να οργανώσετε ή να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι. Το τρίγωνο με τον Κρόνο προμηνύει επιτυχίες σε σπουδές ή νομικές υποθέσεις, επομένως θα έχετε έναν λόγο παραπάνω να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Η πανσέληνος στον Τοξότη στις 4/6 φέρνει την καριέρα σε αντίθεση με την οικιακή σας ζωή και σας υπενθυμίζει πως πρέπει να μοιράσετε τον χρόνο έτσι ώστε να μην δημιουργούνται κενά στις σχέσεις σας. Ενδεχομένως οι φιλοδοξίες σας να έχουν απορροφήσει όλη την προσοχή σας και πρέπει να δείτε στην παρούσα φάση τι είναι πιο σημαντικό για εσάς. Από τις 5/6 που εισέρχεται η Αφροδίτη στον Λέοντα θα είναι πιο ευχάριστη η καθημερινότητά σας και θα ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση.

https://www.lifo.gr/tropos-zois/living/oi-astrologikes-problepseis-tis-ebdomadas-1-762023

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button