Lifestyle

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (2-8/5/2024)

ΚΡΙΟΣ

Ο Μάιος είναι ένας πλούσιος μήνας και αν παίξετε σωστά τα χαρτιά σας μπορείτε να πετύχετε πολλά. Στις 3/5 με το εξάγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα είναι εξαιρετική στιγμή για να προωθήσετε τις υπηρεσίες σας ή κάποια ιδέα που είναι στα σκαριά. Οι πιθανότητες να εξελιχθεί μια καινούργια γνωριμία σε ερωτική σχέση είναι πολλές. Ωστόσο, οι σημαντικές εξελίξεις θα αφορούν την καριέρα και τα οικονομικά σας. Ήλιος, Δίας και Ουρανός αποτελούν δυνατό συνδυασμό και φέρνουν ευκαιρίες για αύξηση κερδών, είτε μέσω επενδύσεων και νέων διαπραγματεύσεων, είτε μέσω της επιχείρησής σας. Όπως και να έχει, είναι ένα διάστημα που απολαμβάνετε τις επιτυχίες σας και μπορείτε να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας. Στις 8/5 με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο είναι ιδανική ημερομηνία για να ξεκινήσετε ένα εγχείρημα κερδοφορίας. Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο να προσέχετε για πιθανή ένταση με ηλικιωμένους.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτό που είναι σημαντικό τον Μάιο είναι να ξέρετε τι θέλετε ώστε να μεθοδεύσετε τις ενέργειές σας και να το πετύχετε. Είναι ιδανικός μήνας για να ρίξετε τους ρυθμούς σας, να απολαύσετε την ελευθερία και να ζήσετε την περιπέτεια. Η αρχή του μήνα μπορεί να φέρει μια σημαντική αλλαγή. Επειδή υπάρχουν πολλοί πλανήτες στο ζώδιό σας επηρεάζεστε ποικιλοτρόπως και γι’ αυτό θα πρέπει να αποφύγετε τη βιασύνη στη λήψη σημαντικών αποφάσεων. Με το εξάγωνο Άρη – Πλούτωνα στις 3/5 είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε κάποιες επαφές με πρόσωπα εξουσίας ή με άτομα που θα συμβάλουν στην εφαρμογή ενός νέου εγχειρήματος, αλλά θα είναι μυστικές. Στις 7/5 το εξάγωνο Ήλιου – Κρόνου φέρνει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σας που θα ενδιαφερθεί για συνεργασία ή ερωτική σχέση. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 8/5 σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Μάιος είναι μήνας με έντονη κοινωνική ζωή, ταξίδια και νέες προοπτικές, καθώς ο πλανήτης της δράσης, ο Άρης, σας δίνει πάθος και ώθηση για να κοινωνικοποιηθείτε. Μπορείτε να συμμετάσχετε σε μια αθλητική ομάδα ή να ασχοληθείτε με τον εθελοντισμό. Μια εξαιρετική ημερομηνία για ένα ταξίδι είναι στις 3/5 που πραγματοποιείται το εξάγωνο Άρη – Πλούτωνα. Επειδή ο Πλούτωνας γυρίζει ανάδρομος στις 2/5, ενδεχομένως να επισκεφτείτε κάποιο μέρος που σας ενθουσίασε στο παρελθόν ή να ξεκινήσει και πάλι κάποια συνεργασία με παλιούς συνεργάτες. Στις 7/5 το εξάγωνο Ήλιου – Κρόνου θα ευνοήσει τις διαπραγματεύσεις και τις επαφές με πρόσωπα εξουσίας και το ξεκίνημα μιας πολλά υποσχόμενης συνεργασίας. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 8/5 σας υπενθυμίζει πως πρέπει να ρίξετε τους ρυθμούς σας και να ασχοληθείτε με τη φυσική και ψυχική σας ευεξία. Ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα διατροφής το Πάσχα. Αποφύγετε τις υπερβολές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Μάιος σας βρίσκει μάχιμους και είναι ο μήνας που πρέπει να σταματήσετε να καθυστερείτε, και να επιταχύνετε τους ρυθμούς σας. Ενδεχομένως να υπάρχει ένας οικονομικός λόγος για τον οποίο είστε έτοιμοι να επικεντρωθείτε με ορμή στις φιλοδοξίες σας και να καταβάλετε κάθε προσπάθεια για να πετύχετε τους στόχους σας. Στις 3/5 με το εξάγωνο Άρη – Πλούτωνα είναι εξαιρετική ημερομηνία για αναζήτηση χρηματοδότησης και για επαφές με υψηλά ιστάμενα πρόσωπα. Οι προοπτικές για ξεκίνημα μιας συνεργασίας που θα αυξήσει τα κέρδη σας είναι πολύ καλές. Οι φίλοι θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, καθώς μπορεί να γιορτάσετε με φίλους σε γάμο, επέτειο ή επανασύνδεση. Ένα ταξίδι το Πάσχα θα σας δώσει την ευκαιρία να γεμίσετε τις μπαταρίες σας και να διευρύνετε τον  κοινωνικό σας κύκλο. Η Νέα Σελήνη στις 8/5 είναι η καλύτερη ημερομηνία για να ξεκινήσετε μια νέα πρωτοβουλία. 

ΛΕΩΝ

Μην εγκαταλείπετε τις προσπάθειές σας. Έχετε την ευκαιρία να ανατρέψετε τα πράγματα και να κατακτήσετε τα μακροπρόθεσμα σχέδια και τους στόχους σας. Αν θέλετε να πάρετε ένα ρίσκο που αφορά την καριέρα ή τη φήμη σας, τα αστέρια σας προτρέπουν να το κάνετε. Το εξάγωνο Άρη – Πλούτωνα στις 3/5 φέρνει ευκαιρίες για νέες συνεργασίες, είτε στο εξωτερικό είτε σε έναν μακρινό προορισμό, αρκεί να βγείτε από τη ζώνη της άνεσής σας. Εν συνεχεία, το εξάγωνο Ήλιου – Κρόνου στις 7/5 δείχνει σημαντικές εξελίξεις στην καριέρα και τα οικονομικά σας. Τα έσοδά σας αυξάνονται μέσω κοινών πόρων, ενός επιδόματος ή μιας παράλληλης απασχόλησης. Η Νέα Σελήνη στις 8/5 είναι ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ή να ακολουθήσετε μια νέα κατεύθυνση που θα πληροί τις ανάγκες σας. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο κυβερνών σας πλανήτης Ερμής μαζί με τον Άρη συνεχίζουν να διανύουν τον τομέα των κοινών σας πόρων και ο Μάιος ξεκινά με ενθουσιασμό και αποφασιστικότητα. Με το εξάγωνο Άρη – Πλούτωνα στις 3/5 θα πρέπει να επικεντρωθείτε σε επαφές για επαγγελματικούς σκοπούς ή για αναζήτηση χρηματοδότησης. Αν έχετε ένα συγκεκριμένο πλάνο στο μυαλό σας και το παρουσιάσετε σωστά, θα έχετε υποστήριξη. Μέσω της εργασίας και μέσω τρίτων θα αυξηθεί το εισόδημά σας. Με το εξάγωνο Ήλιου – Κρόνου στις 7/5 είναι μια καλή ημερομηνία για ταξίδια για λόγους αναψυχής με το ταίρι σας. Ακόμη και την τελευταία στιγμή μπορείτε να οργανώσετε μια απόδραση, επομένως μην το σκέφτεστε πολύ και δράστε. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 8/5 ευνοεί τις εκδόσεις, νέες συνεργασίες στο εξωτερικό ή σε μακρινό προορισμό, καθώς και την υλοποίηση ενός στόχου. Κυνηγήστε τα όνειρά σας και μη φοβάστε τις αλλαγές.

ΖΥΓΟΣ

Οι σχέσεις σας είναι μια καυτή ζώνη αυτόν τον μήνα, καθώς ο Άρης είναι στον Κριό, στο απέναντί σας ζώδιο. Ο Μάιος ξεκινά με την ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 2/5 και στις 3/5 το εξάγωνο με τον Άρη θα επαναφέρει στη ζωή σας έναν πρώην έρωτα, με τον οποίο αυτήν τη φορά θα σμίξουν οι δρόμοι σας. Οι δεσμευμένοι θα προχωρήσετε και θα επισφραγίσετε τη σχέση σας ή θα ξεκινήσετε τις προσπάθειες για απόκτηση απογόνων. Επενδύσεις και νέες συνεργασίες θα αυξήσουν τα έσοδά σας, αρκεί να αποφύγετε τη βιασύνη. Το εξάγωνο Ήλιου – Κρόνου στις 7/8 φέρνει ευκαιρίες για αλλαγή επαγγελματικής κατεύθυνσης και ευνοεί τις οικονομικές διαπραγματεύσεις σχετικά με χρηματοδοτήσεις. Στις 8/5 ακολουθεί και η Νέα Σελήνη στον Ταύρο και είναι μια καλή στιγμή για να βάλετε σε τάξη τον προϋπολογισμό σας, να επαναπροσδιορίσετε τις ανάγκες σας και να θέσετε νέες προτεραιότητες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια νέα συνθήκη βελτιώνει τη ζωή σας και ο Μάιος ξεκινά με αισιοδοξία και χαρά. Με την ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα από τις 2/5, οικογενειακά ζητήματα ή θέματα ακίνητης περιουσίας επανέρχονται στο προσκήνιο και μπορούν να επιλυθούν, μέρες που είναι. Μην κρατάτε κακίες και δώστε μια δεύτερη ευκαιρία στις σχέσεις σας. Αν είχατε ψυχρανθεί με αγαπημένα πρόσωπα, προτείνετε να περάσετε μαζί το Πάσχα ώστε να μην επικρατεί στενάχωρο κλίμα. Στις 3/5 το εξάγωνο με τον Άρη στρέφει την προσοχή σας σε θέματα της καθημερινότητας και σε αγορές για το σπίτι και αγαπημένα πρόσωπα. Προσέξτε ώστε να μη βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Με το εξάγωνο Ήλιου – Κρόνου στις 7/5 είναι καλή ημερομηνία για φλερτ και δημιουργία ερωτικής σχέσης ή οικογένειας. Στις 8/5 ακολουθεί και η Νέα Σελήνη στον Ταύρο, που αποτελεί εξαιρετική στιγμή για ξεκίνημα μιας συνεργασίας και κυρίως για γάμο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με επικοινωνιακή διάθεση σας βρίσκει ο Μάιος και για εσάς είναι η εποχή των απολαύσεων και των αποδράσεων στη φύση. Στις 3/5 με το εξάγωνο Άρη – Πλούτωνα θα δώσετε έμφαση στις σχέσεις με οικείους και θα είναι μια καλή στιγμή για να περάσετε ποιοτικό χρόνο με όσους σας έχουν λείψει. Κάποιοι θα επισκεφτείτε τον τόπο καταγωγής σας και θα απολαύσετε το Πάσχα με αγαπημένα πρόσωπα. Με το εξάγωνο Ήλιου – Κρόνου στις 7/5 θα έχετε έσοδα μέσω της ακίνητης περιουσίας και της εργασίας, επομένως θα έχετε την ευχέρεια να ικανοποιήσετε κάποια επιθυμία σας, του συντρόφου ή και των παιδιών. Τα καλά νέα έρχονται από τις 8/5 με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο. Ταυτόχρονα συμμετέχει και η Αφροδίτη και ο τομέας της εργασίας ενεργοποιείται πολύ δυνατά. Ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα θα συμβάλει στην ανέλιξή σας και στην αύξηση κερδών.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Μάιος ξεκινά με θετικό πρόσημο λόγω της αύξησης των εσόδων σας και θα οργανώσετε ένα ταξίδι που επιθυμείτε πολύ. Με το εξάγωνο Άρη – Πλούτωνα στις 3/5 αυξάνονται τα κέρδη σας μέσω της ακίνητης περιουσίας και είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε αγορές για το σπίτι και την οικογένεια. Κάποιοι θα προτιμήσετε να περάσετε τις ημέρες των γιορτών στο εξοχικό σας παρέα με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα και θα έχετε πολλές προετοιμασίες, αλλά θα το κάνετε με χαρά. Το εξάγωνο Ήλιου – Κρόνου στις 7/5 φέρνει έναν νέο έρωτα που θα αλλάξει τη ζωή σας. Ακολουθεί και η Νέα Σελήνη στον Ταύρο, που σηματοδοτεί μια νέα εποχή για ελεύθερους και δεσμευμένους, ενώ ευνοεί τις επενδύσεις και το ρίσκο. Αγοράστε ένα λαχείο, ποντάρετε κάποια χρήματα (με μέτρο) σε τυχερά παιχνίδια. Άλλωστε, συμμετέχει κι η Αφροδίτη που φέρνει τύχη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Μάιος είναι ο μήνας της επικοινωνίας και των αποδράσεων, κάτι που θα σας ωφελήσει σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Ο Πλούτωνας στο ζώδιό σας ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στις 2/5 και μέχρι τις 13/10 θα έχετε ολοκληρώσει μια ιδέα που έμεινε ημιτελής, ενώ θα ασχοληθείτε και περισσότερο με τη βελτίωση του εαυτού σας. Ενδεχομένως να ακολουθήσετε έναν νέο τρόπο ζωής, να υιοθετήσετε πιο υγιεινές συνήθειες ή να κόψετε τις βλαβερές. Το εξάγωνο με τον Άρη στις 3/5 σας ενθαρρύνει να προωθήσετε με σθένος τις υπηρεσίες σας και να αυξήσετε τα κέρδη σας. Ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις με το όχημά σας. Αν κάνετε ένα ταξίδι στα πάτρια εδάφη, αποφύγετε τη βιασύνη κι απολαύστε τη διαδρομή. Στις 7/5 ακολουθεί το εξάγωνο Ήλιου – Κρόνου, που φέρνει έσοδα μέσω της ακίνητης περιουσίας, ενώ η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 8/5 σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα στην οικογένεια.

ΙΧΘΥΣ

Ο Μάιος είναι για εσάς ο μήνας της χαράς και της αισιοδοξίας, καθώς με τον Άρη στον Κριό ο τομέας των οικονομικών σας παίρνει την ανιούσα και εκ των πραγμάτων θα ανέβει το ηθικό σας. Στις 3/5 με το εξάγωνο με τον Πλούτωνα αξιοποιήστε τον δυναμισμό σας και επικεντρωθείτε σε διαπραγματεύσεις που μπορεί να αφορούν την αύξηση των αποδοχών σας ή κάποια συνεργασία. Επενδύσεις και ακριβές αγορές θα ευνοηθούν, αρκεί να κάνετε διεξοδική έρευνα. Ο Κρόνος στο ζώδιό σας σε εξάγωνο με τον Ήλιο στις 7/5 θα εντείνει την ανάγκη σας για επικοινωνία με αγαπημένα πρόσωπα και θα είναι μια καλή στιγμή, είτε για επισκέψεις είτε για επαφές μέσω τηλεφώνου, εφόσον ζείτε μακριά. Εκδρομές σε εξοχικά φίλων ή συγγενικών σας προσώπων θα σας προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης και ευδαιμονίας. Με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 8/5 είναι εξαιρετική στιγμή για εμπορικές συμφωνίες.

https://www.lifo.gr/tropos-zois/living/oi-astrologikes-problepseis-tis-ebdomadas-2-852024

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button