Lifestyle

Πασχάλης Τερζής: Συγκίνηση στο Twitter με την τηλεφωνική επικοινωνία του στο «J2US» – «Λείπεις πολύ»

Ο Πασχάλης Τερζής ήταν η μεγάλη έκπληξη του «J2US» που προβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 22 Απριλίου.

Με αφορμή το τραγούδι «Ο δικός μου δρόμος» του λαϊκού καλλιτέχνη, με το οποίο διαγωνίστηκαν η Εύη Δρούτσα και ο Μπο, ο Πασχάλης Τερζής συνδέθηκε τηλεφωνικά με το live show.

Μίλησε για την ιδιαίτερη σχέση του με τη στιχουργό, αποκαλύπτοντας την ιστορία πίσω από το συγκεκριμένο τραγούδι, το οποίο έχει ερμηνεύσει ο ίδιος. Τότε η Εύη Δρούτσα «λύγισε» στον αέρα και δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυά της από τη συγκίνηση.

Το ίδιο κλίμα συγκίνησης μεταφέρθηκε από το πλατό και στα social media. Το Twitter «γέμισε» από μηνύματα για τον Πασχάλη Τερζή.

«Πασχάλη λείπεις», «Πόσο μας λείπει η φωνή σου», «Να επιστρέψεις έστω και για μία χρονιά» ήταν μερικά από τα tweets για τον Πασχάλη Τερζή.

Δείτε περισσότερα

Όσα είπε on air ο τραγουδιστής

«Χριστός Ανέστη, Χρόνια Πολλά σε όλους, με έκανες κομμάτια πάλι!» είπε αρχικά ο Πασχάλης Τερζής.

Στην πορεία, απευθυνόμενος στην Εύη Δρούτσα ανέφερε «ήμουν σίγουρος ότι θα βάλεις τα κλάματα γιατί εγώ τα έβαλα πιο μπροστά από σένα. Γλυκιά μου Εύη». Τότε, η στιχουργό σχολίασε πως η φωνή του είναι αυτό που την έκανε να συγκινηθεί.

Όταν ο Νίκος Κοκλώνης ρώτησε τον τραγουδιστή αν του άρεσε η ερμηνεία της Εύης Δρούτσα, τότε εκείνος απάντησε πως δεν μπορεί να την κρίνει καθώς εκείνη του έδειξε πώς να το τραγουδήσει, καθώς και πως ήταν ο άνθρωπος που το «γέννησε».

Πιο αναλυτικά, είπε: «Αυτό το τραγούδι είναι η ιστορία της ζωής της Εύης, η οποία δεν ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα. Πέρασε δύσκολα αυτό το παιδί και στάθηκε. Είναι παλικάρι η Εύη. Πολύ χαίρομαι που σε άκουσα, που άκουσα το τραγούδι και θέλω να πω χρόνια πολλά και στις δυο κυρίες που δουλέψαμε μαζί. Την Καίτη Γαρμπή και την Δέσποινα Βανδή και σε όλους σας. Να είστε καλά, να έχετε υγεία».

https://creta24.gr/paschalis-terzis-sygkinisi-twitter-tin-tilefoniki-epikoinonia-j2us-leipeis-poly/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button