Lifestyle

Ποιο είναι το τέλειο σε υφή και αίσθηση αντηλιακό;

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΑΜΕ ΟΛΟΙ από τα αντηλιακά, τόσο προσώπου όσο και σώματος, κάνοντας ευλαβική χρήση όχι μόνο τώρα το καλοκαίρι αλλά και τον χειμώνα, είναι η ανάλαφρη υφή και η υπέροχη αίσθηση που αφήνουν.

Αφήνοντας στην άκρη σκέψεις και πεποιθήσεις για παρατεταμένο μαύρισμα και άσκοπη έκθεση στον ήλιο, που αποτελεί την κύρια αιτία πρόωρης γήρανσης, η χρήση αντηλιακού είναι ευτυχώς για πολλούς πια απολύτως απαραίτητη.

Αφού επιλέξουμε υψηλό δείκτη προστασίας, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι χρειάζεται σωστή εφαρμογή επαρκούς ποσότητας προϊόντος και συχνή ανανέωση, μεταξύ άλλων, για να εξασφαλιστεί η σωστότερη αντηλιακή προστασία.

Αφού επιλέξουμε υψηλό δείκτη προστασίας, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι χρειάζεται σωστή εφαρμογή επαρκούς ποσότητας προϊόντος και συχνή ανανέωση, μεταξύ άλλων, για να εξασφαλιστεί η σωστότερη αντηλιακή προστασία. Μετά απ’ όλα αυτά, μπορούμε να βάλουμε στην κουβέντα και το κομμάτι της αισθητηριακής απόλαυσης.

Τρεις συντάκτριες της LiFO μίλησαν στην Έφη Ανέστη για το αντηλιακό που προτιμούν και εξηγούν γιατί δεν το αποχωρίζονται.
 

Τζούλη Αγοράκη

cover
Τζούλη Αγοράκη

«Το αντηλιακό για μένα είναι πάντα λάδι. Είμαι η γενιά του Κόπερτον, οπότε το καλοκαίρι μυρίζει πάντα καρύδα. Eννοείται ότι μ’ αρέσει να το βάζω και στα μαλλιά και στο πρόσωπο και στο σώμα και παντού, γιατί μου αφήνει αυτή την αίσθηση της σταθερής ενυδάτωσης και της βελούδινης υφής.

Αναπόφευκτα, λοιπόν, τα τελευταία χρόνια τα ξηρά λάδια είναι η αγαπημένη μου επιλογή, καθώς μου αφήνουν αυτήν τη μεταξένια αίσθηση χωρίς να είμαι λιπαρή και να λαδώνω οτιδήποτε ακουμπώ στο πέρασμά μου. Δεν με νοιάζει να είναι πολύ μεγάλη η προστασία. Ένα SPF30 για μένα είναι μια χαρά. Θέλω το φλερτ με τον ήλιο και αγαπώ την ηλιοκαμένη μου όψη, με μέτρο και ασφάλεια».

Φιλιώ Ράγκου

cover
Φιλιώ Ράγκου

«Δεν έχω χειρότερο από τα old school αντηλιακά προσώπου και σώματος με την πιο βαριά και λιπαρή υφή που εμείς παλεύουμε να απλώσουμε ομοιόμορφα και το σώμα μας παλεύει να απορροφήσει εξίσου ομοιόμορφα.

Γι’ αυτό το αντηλιακό νερό ήταν love at first sight, μια καλοκαιρινή αγάπη που μετράει πέντε χρόνια και είναι το αντηλιακό προϊόν που επιλέγω φανατικά για τρεις βασικούς λόγους: απλώνεται πανεύκολα, δεν κολλάει και μυρίζει τέλεια».

Ιωάννα Παναγοπούλου

cover
Ιωάννα Παναγοπούλου

«Το λιπαρό δέρμα είναι ο ενοχλητικός φίλος που δεν μπορώ να αποχωριστώ. Πάμε πακέτο, χειμώνα – καλοκαίρι! Πέρσι ανακάλυψα ένα αντηλιακό προσώπου με SPF50 το οποίο και ξεχώρισα για τη δροσερή, σούπερ ανάλαφρη και κρεμώδη υφή του.

Δεν γυαλίζεις καθόλου, σου δίνει πολύ ωραίο ματ τελείωμα, απορροφάται άμεσα και ρυθμίζει τη λιπαρότητα για ώρες. Εννοείται ότι έχει μόνιμη θέση στην τσάντα μου».

Το άρθρο δημοσιεύθηκε στην έντυπη LiFO.

Το νέο τεύχος της LiFO δωρεάν στην πόρτα σας με ένα κλικ.

https://www.lifo.gr/tropos-zois/health-fitness/poio-einai-teleio-se-yfi-kai-aisthisi-antiliako

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button